Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 honapja ismerkedtunk ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 honapja ismerkedtunk ha bejelolom facen es nem jelol vissza akkor lezarom. Jo otlet ez?

Figyelt kérdés

En akarok vele még mindig beszelni, azt remelem meglat, es eszebe jut hogy szamomra nincs vege.

Nem bucsuztunk el amikor vege lett, nem lett befejezve sehogysem. Nem talalkoztunk mett kulfoldon dolgozik.

Amikor ismerkedtunk nem volt facem, viszont most csinaltam es be akarom jelolni..

Vajon visszajelol?

Ha elutasit nagyon rossz lesz, de legalabb megtudom hogy soha tobbe nem akar velem beszelni akkor sem ha en megprobaltam utoljara..

Nagyon rossz erzes hogy nem beszelunk ugy erzem megkene probalnom bejelolni es ha elutasit megtudom a valaszt arra hogy akar e velem beszelni vagy nem..

2022. nov. 23. 17:55
A kérdező szavazást indított:
Jeloljem be
Ne
12 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Semmi nincs abban, ha bejelölsz egy ismerőst. Nem is értem miért a "Ne" opció rá van több szavazat.

Viszont az, ha nem ír rád, nem jelent semmit. Elutasítást sem. Én sem írok rá egy emberre sem aki bejelöl (és vissza is igazolom). Viszont ha vissza se jelöl, az már más. Szerintem nem rossz gondolat, veszíteni valód nincs. :)

2022. nov. 23. 18:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem eppen egy ismerosrol van szo..
2022. nov. 23. 18:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Ismerkedtunk es felszivodott. De soha nem talalkoztunk
2022. nov. 23. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

De ha ismerkedtél vele, akkor nem idegen teljesen.

Bár nem mindegy mi lehetett a felszívódás oka.

Én is szívódtam már fel ismerkedés során. Mégpedig azért, mert én eleve nem is akartam ismerkedni vele csak zaklatott a srác. Ebben az esetben azt hiszem érhető.

Te hogy viszonyultál hozzá? Nem nyomultál? Nem érezted azt, hogy egyoldalú a dolog, nem kiváncsi rád?

2022. nov. 23. 18:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem nyomultam , o sokkal jobban akarta az egesz ismerkedest mint en, nagyon meglepodtam amikor eltunt. Soha nem nyomultam
2022. nov. 23. 18:17
 6/9 A kérdező kommentje:

Az hogy mas no miatt tunt el az nem opcio mert tovabbra is fent van tarskereson.

Eltunt es kesz, van ilyen. nem akarom tudni az okat, nem akarok vele errol beszelni csak ujra ugy mint regen

2022. nov. 23. 18:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Jó ötlet. De hogyan jártam én csak idén:

1. első randi után mondja bejelölhetem, hazaérek, bejelölöm, nem jelöl vissza, el is tűnt...

2. megismerkedés után mondja jelöljem be, bejelölöm, visszajelöl, ráírok, válaszol, és ezután tűnik el...

nagyon komoly nők vannak, mondhattak volna nemet is

2022. nov. 23. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Már akkor le kellett volna zárnod, amikor felszívódott. De ha kell még egy pofon, akkor hajrá.
2022. nov. 23. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Megteheted, de teljesen felesleges, azzal, hogy eltűnt egyértelműen jelezte, hogy nem érdeled.
2022. nov. 23. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!