Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtetek meg a pártokkal?
Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 11:42
1/7 anonim válasza:
Pub, de ismerte az exem, a körei ismerték a mi köreinket, szoval nem volt teljesen idegen soha, de egy pubban startolt rám.
4/7 anonim válasza:
Formabontó leszek, privát szexpartin. Dobálj nyugodtan köveket, de mi így élünk. Pont azért passzolunk össze mert ebben is igencsak azonosak vagyunk (ha valakinek más típusú lenne a szexualitása azzal pont hogy nem tudna egyikőnk sem tartós párkapcsolatban lenni).
5/7 anonim válasza:
Éjjfélkor sétáltam haza, ő meg előttem sétált. Pár perc után megfordult és rámordított,hogy mi a francért követem!
Mondom,hogy nyugi, csak haza szeretnék sétálni,de hogyha úgy érzed elkisérlek.
Hazakisértem közben beszéltünk és beszéltünk. Kiderült,hogy nincs senkije, este dolgozott és mondta,hogy találkozhatunk még.
Utána randiztunk is végül összejöttünk. Immár 4éve együtt vagyunk, közös albiban élünk és már nem dolgozik éjjel🙂
Amikor sötétben sétálunk valahova akkor mindig beszélünk róla.
6/7 anonim válasza:
A pártokkal a tvben meg az újságban.
7/7 anonim válasza:
Egyetemi bálon. 57 éve együtt vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!