Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtetek meg a párotokkal? Van valamilyen ciki/cuki sztoritok?
Figyelt kérdés
Igazából az sem baj ha teljesen hétköznapi módon ismerkedtetek meg, azt is szívesen meghallgatom:)2022. ápr. 19. 22:30
1/9 anonim válasza:
hulla részegen a többire nem emlékszem de jó volt állítólag.
2/9 anonim válasza:
Részegen beesett az árokba, én meg odamentem segíteni neki.
3/9 anonim válasza:
Két igaz szerelmem volt eddig. Az elsővel egy netes játékon még gyerekként. Már első éjszaka írkáltuk, hogy szeretjük egymást. 7 évig voltunk együtt.
A másodikkal egy csoporttalálkán. Nekem épp volt valakim, de ő is poliamor volt, így nyitott felém.., én pedig nyitottam felé. Nagyon zavarba volt, nagyon akarta..., és én is...
4/9 Györi Vili válasza:
Volt két csajom. Motorral vittem őket Balatonra és az egyiktől megkérdeztem milyen lehet itt a prt. A válasz: olyan mint máshol. Legközelebb a másik lánytól ugyanott is megkérdeztem milyen lehet itt a part. A válasz: nézzük meg! Micsoda különbség! Később ő lett a feleségem, de nem bántam meg.
5/9 anonim válasza:
Már másodjára járok úgy, hogy azt gondoltam, egy éjszakás lesz csak de a másik többet akar. A mostaniról ráadásul azt is feltéteteleztem, hogy majd ugyanúgy menekülni fog bizonyos kijelentéseimtől, mint mások, de nem így lett.
6/9 anonim válasza:
#5-ös vagyok. Hozzáteszem, hogy nő vagyok, mielőtt mindenki fordítva képzeli el a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!