Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtünk, aztán azt mondta nem kell neki nő, de minden hülyét lájkol, csak engem zár ki ennyire az életéből, mi rosszat tettem?
Van egy fiu akivel ismerkedtem, minden rendben volt, egyikunk sem szokott ismerkedni csak ugy, ereztunk valamit mondta ő is hogy fura erzese van. Eltelt egy het, mondta hogy talalkozzunk, de en visszamondtam. En nem tudok interneten ismerkedni ezert mar nem is irtam neki, o gondolom ezt erezte hogy nem mukodik mar a kommunikacio ugy mint az elejen es nem irt mar o sem.
Annyit mondott még a vegen hogy nem kell neki no, es hagyjuk egymast beken..hirtelen haragu, es makacs azt tudni kell rola
Engem o nagyon megfogott, nem tudom elfeljteni
Ma ra kerestem a nevere facebookon, es ki dobja azokat akiket lajkol..ismerek egy parat azok kozul a nok kozul , kiabrandit engem hogy ilyen hulye noket lajkol
Tehat, nem is volt igaz hogy o nem akar baratnot csak engem akart lerazni
Tenyleg 1000not lajkol, engem meg ennyire kizart az eletebol a semmiert. Mi rosszat tettem?
"Eltelt egy het, mondta hogy talalkozzunk, de en visszamondtam. En nem tudok interneten ismerkedni ezert mar nem is irtam neki, o gondolom ezt erezte hogy nem mukodik mar a kommunikacio ugy mint az elejen es nem irt mar o sem."
Ide írtad le, hogy mit csináltál.
Semmit.
Nem jössza annyira be neki, de inkább örülj neki. "Hirtelen haragú" pasikkal inkább ne kezdj.
Ha nem jottem volna be neki nem hivott volna talalkozni, nem is beszelt volna velem egy szot sem..erdekeltem
De most mar nem, es nem tudom miert
Ez akkora dolog?
Elhivott nem tudtam menni, mivan akkor? Teljesen levegonek kell nezni?
Lemondtad a randit, aztán nem írtál neki, utána már nem is működött köztetek a kommunikáció.
Ha jól értem, kb. 1-2 hetet beszélgettetek.
Be sem kerültél az életébe, nem volt honnan kizárjon, csak nem akar téged megismerni, ami az előzmények láttán nem túl meglepő.
Van sok masik van mibol valogatni
Ha egy lennél akkor foglalkozna veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!