Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a szerelemben? Ha van párotok hol és hogy ismerkedtetek meg? Mióta vagytok együtt?
Most hogy közeleg a Valentin nap és én több mint egy éve szingli vagyok, kíváncsi lettem mások szerelmi életére🤣
Olyan nehéz manapság ismerkedni, és olyan nehéz találni egy társat, aki megbecsül, szeret, tisztel, és mindent megad ami egy párkapcsolatban szükséges.
Tehát meséljetek, és talán vissza adjátok hitemet a szerelembe.
Sajnálom hogy eddig neked is negatív tapasztalataid voltak
Szerintem a szerelem ritka dolog. Én amikor először voltam is meglepett, hogy ilyen van és nem hittem, hogy lesz még egy, mert annyira valószínűtlen, de aztán lett egy második, de aztán annak is vége lett, és most így megint nehéz elhinni, hogy lehet ezt harmadszor is. Szóval fene tudja.
Azért ismerkedek meg minden, de csak így ímmel-ámmmal.
A szerelem egy biológiai folyamat a hormonok szintjén. Kb. annyira van szükség arra, hogy higgyek benne, mint a gravitációban.
Az más kérdés, hogy az ember nem feltétlenül azzal jön össze, és pláne nem azzal lesz együtt hosszú távon, akibe szerelmes.
Nagyon boldog párkapcsolatban élek, de évek óta nem vagyok szerelmes. Viszont szeretem és tisztelem a másikat, és ugyanezt én is megkapom. Ehhez nem szükséges szerelmesnek lenni.
Hiszek benne, de még nem tapasztaltam meg és emiatt nem is érzem rosszul magam - fellángolásokat viszont igen.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!