Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az ha fáj nekem hogy más fiúval van az a lány együtt akivel ismerkedtem?
Eléggé megszerettem őt, de egy másik fiúval összejött, de nem mondott semmit nekem, magamtól kellett rájönnöm, de mostmár fb ra is raktak képet.
Rossz hogy ő nem is szeretett akkor engem hogy képes volt összejönni mással. Meg az fura hogy a fiú 1.5 évvel fiatalabb a lánynál, én meg 2 évvel voltam több a lánynál. Végülis a kor nem annyira lényeg, de én eddig mindig úgy hallottam hogy a lányok többsége fiatalabb fiúval nem kezd.
Másnak is fájna ez, vagy csak én vagyok ilyen érzékeny?
1,5 év az semmi.
Hát, aki kapja marja! Valószínűleg nem tettél bele 100%-ot az ismerkedésbe.
Ha érdekelted volna, veled jön össze.
Párom 3,5 évvel fiatalabb nálam, exem pont ennyivel volt idősebb. Mikor a jelenlegivel összejöttem, az ex szóvá tette. Én mondtam neki, köztünk is ennyi volt, és azért elég sokáig elhúztuk, mi baj lehet... 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!