Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a szerelemben? Ha van párotok hol és hogy ismerkedtetek meg? Mióta vagytok együtt?
Most hogy közeleg a Valentin nap és én több mint egy éve szingli vagyok, kíváncsi lettem mások szerelmi életére🤣
Olyan nehéz manapság ismerkedni, és olyan nehéz találni egy társat, aki megbecsül, szeret, tisztel, és mindent megad ami egy párkapcsolatban szükséges.
Tehát meséljetek, és talán vissza adjátok hitemet a szerelembe.
azaz érdekes, hogy itt ezen az oldalon konkrét példákat szinte soha nem lehet hallani, hogy kik hol ismerkedtek meg.
Vagy azt írják, hogy az életben, vagy azt, hogy neten.
De ez így elég tág fogalom.
Kb. mintha nem is tudnák, hogy hol és hogyan ismerkedtek meg, vagy ezen az oldalon többnyire csak egyedülállók vannak.
Egyébként pedig, a szingli szót imádják az emberek használni mert jobban hangzik mint az egyedülálló.
Ugyanakkor viszont egy "szingli" saját döntése alapján szingli...mert ha akarna akkor meg tudna ismerkedni nővel/férfival csak tudatosan nem teszi.
De a legtöbb szingli az nem szingli, hanem egyedülálló mert hiába is akarna nem sikerül találnia senkit.
Kolléganőm lett a feleségem.Nagyon szerettem, és szerelmes voltam.Kár volt.Szerencsére elvitte évekkel ezelőtt a sors az életemből végleg azt a rideg,anyagias és buta nőt,aki valójában volt.
Már nem kell senki,de nem ám :)
Én életemben egyszer éreztem azt a rózsaszínködös, pillangós szerelmet. 3 éve ismerem, 2,5 éve vagyunk együtt, szeptemberben házasodunk.
Egy társasjátékklubban ismerkedtünk meg, első pillantásos villámcsapás volt (sosem hittem, hogy van ilyen). Én akkor voltam ott először, ő rendszeresen járt, amikor nem külföldön volt egyetemen. Éppen akkor jött haza végleg, tehát, ha előző héten megyek le, akkor sosem találkoztunk volna, mert a társasàg többi része nem igazán volt szimpatikus, és csak miatta mentem oda újra.
Én hiszek a Meta iránti szerelemben :D
(Meg a kérdező irántiban is, csak ezt egyikük se lássa meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!