Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek a szerelemben? Ha van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a szerelemben? Ha van párotok hol és hogy ismerkedtetek meg? Mióta vagytok együtt?

Figyelt kérdés

Most hogy közeleg a Valentin nap és én több mint egy éve szingli vagyok, kíváncsi lettem mások szerelmi életére🤣

Olyan nehéz manapság ismerkedni, és olyan nehéz találni egy társat, aki megbecsül, szeret, tisztel, és mindent megad ami egy párkapcsolatban szükséges.

Tehát meséljetek, és talán vissza adjátok hitemet a szerelembe.

2022. febr. 5. 22:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

azaz érdekes, hogy itt ezen az oldalon konkrét példákat szinte soha nem lehet hallani, hogy kik hol ismerkedtek meg.

Vagy azt írják, hogy az életben, vagy azt, hogy neten.

De ez így elég tág fogalom.

Kb. mintha nem is tudnák, hogy hol és hogyan ismerkedtek meg, vagy ezen az oldalon többnyire csak egyedülállók vannak.

Egyébként pedig, a szingli szót imádják az emberek használni mert jobban hangzik mint az egyedülálló.

Ugyanakkor viszont egy "szingli" saját döntése alapján szingli...mert ha akarna akkor meg tudna ismerkedni nővel/férfival csak tudatosan nem teszi.

De a legtöbb szingli az nem szingli, hanem egyedülálló mert hiába is akarna nem sikerül találnia senkit.

2022. febr. 6. 06:42
 12/20 anonim ***** válasza:

Kolléganőm lett a feleségem.Nagyon szerettem, és szerelmes voltam.Kár volt.Szerencsére elvitte évekkel ezelőtt a sors az életemből végleg azt a rideg,anyagias és buta nőt,aki valójában volt.

Már nem kell senki,de nem ám :)

2022. febr. 6. 07:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Régebben szerelmes voltam. Már hosszú ideje egyedülálló vagyok és elengedtem a szerelmet is, illetve a párkapcsolatot is. Igyekszem változtatni amin tudok, fejlődni a szintemnek megfelelően. Egyedül is van élet. 30/F
2022. febr. 6. 08:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én életemben egyszer éreztem azt a rózsaszínködös, pillangós szerelmet. 3 éve ismerem, 2,5 éve vagyunk együtt, szeptemberben házasodunk.

Egy társasjátékklubban ismerkedtünk meg, első pillantásos villámcsapás volt (sosem hittem, hogy van ilyen). Én akkor voltam ott először, ő rendszeresen járt, amikor nem külföldön volt egyetemen. Éppen akkor jött haza végleg, tehát, ha előző héten megyek le, akkor sosem találkoztunk volna, mert a társasàg többi része nem igazán volt szimpatikus, és csak miatta mentem oda újra.

2022. febr. 6. 08:33
 15/20 anonim ***** válasza:

Én hiszek a Meta iránti szerelemben :D

(Meg a kérdező irántiban is, csak ezt egyikük se lássa meg).

2022. febr. 6. 13:09
 16/20 anonim ***** válasza:
A Meta iránti szerelemnek már én is voltam szemtanúja, szimplán fordítva nem történt meg.
2022. febr. 6. 13:34
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 mert meta vagy és nem metta.
2022. febr. 6. 13:44
 18/20 anonim ***** válasza:

#7 dettó

Beszéljünk

2022. febr. 6. 14:55
 19/20 anonim ***** válasza:
A szerelmet felesleges erőltetni társkeresőzéssel. Én abban hiszek, hogy az igazi szerelem akkor jön, amikor nem is számít az ember rá. Ugyanakkor a kölcsönös szerelemben egyre kevésbé hiszek, legalábbis számomra elérhetetlen, másoknál meg azt látom, hogy csak illúzió, ahol az egyik fél szerelmes és azt hiszi, hogy a másik ugyanazt érzi. Rendszerint az ember nem azzal jön össze, akibe igazán szerelmes volt. Ilyenkor mondják azt, hogy ki kell nőni a tinédzser kori rajongásból, stb.
2022. febr. 6. 16:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Hiszem, hogy létezik az a személy, aki nem néz le és nem ver át, aki hagyja, hogy szeressem, és viszontszeret. Csak eddig még nem találkoztunk...
2022. febr. 6. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!