Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismerkedtünk, aztán azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtünk, aztán azt mondta nem kell neki nő, de minden hülyét lájkol, csak engem zár ki ennyire az életéből, mi rosszat tettem?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akivel ismerkedtem, minden rendben volt, egyikunk sem szokott ismerkedni csak ugy, ereztunk valamit mondta ő is hogy fura erzese van. Eltelt egy het, mondta hogy talalkozzunk, de en visszamondtam. En nem tudok interneten ismerkedni ezert mar nem is irtam neki, o gondolom ezt erezte hogy nem mukodik mar a kommunikacio ugy mint az elejen es nem irt mar o sem.

Annyit mondott még a vegen hogy nem kell neki no, es hagyjuk egymast beken..hirtelen haragu, es makacs azt tudni kell rola

Engem o nagyon megfogott, nem tudom elfeljteni

Ma ra kerestem a nevere facebookon, es ki dobja azokat akiket lajkol..ismerek egy parat azok kozul a nok kozul , kiabrandit engem hogy ilyen hulye noket lajkol

Tehat, nem is volt igaz hogy o nem akar baratnot csak engem akart lerazni

Tenyleg 1000not lajkol, engem meg ennyire kizart az eletebol a semmiert. Mi rosszat tettem?

2022. aug. 24. 17:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem irt utana de lenyegtelen mert ertelmetlenek vagytok
2022. aug. 24. 22:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Hello, mi lett végül?

Velem is ez volt egy sráccal, akivel FÉL EVIG szarakodtam. Egyszer lemondtam a talit, utána kb 8x összevesztünk chaten, majd végre találkoztunk, le is fekudtunk egymassal, majd ezután 3x összevesztünk és hónapokig vagy én mondtam le a köv. talit vagy ő, majd végül összejött mással:D El tudsz képzelni ennél szanalmasabb helyzetet? Nem hiszem. Ugyhogy a tiéd ehhez képest semmi. Tanulság: ha lemondod a találkozót, ajanlj fel újat, különben akár így is járhatsz mint én:DDDD

2022. nov. 17. 02:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy a hónapokig tartó baszakodas alatt én is láttam, hogy folyamatosan nőket lajkol és ugyanígy voltam, hogy "csak én nem kellek". Az igazság az, hogy az ilyen valószínűleg egy fuckboy, mindenkit megb.sz(na), de a macerás csajokat ignoralja már rögtön.
2022. nov. 17. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!