Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesz a csalados hazas ferfi ha beleszeret a szeretojebe?
Abba az esetbe Ha beleszerelmesedik akkor kepes elválni?
Olyan ferfiak irjanak akik jartak ilyen cipobe!
Ritka a valas, foleg akkor ha nem is olyan rossz a hazassag mint ahogy beallitjak. Ha tenyleg nagyon rossz, es szerelmes a szeretobe, akkor nyilvan nagyobb az esely.
De legtobbszor ugy történik, hogy lebuknak, az asszony kidobja es igy jon ossze a szeretovel a ferj.
Akkor én leírom a mi esetünket, ami kivételnek látszik. Lehet lepontozni, vállalom, ez is én voltam.
Én voltam a szerető, “miattam” váltak el. Köztük sajnos soha sem működött a kapcsolat, belém viszont szerelmes volt már egy ideje…szépen is éltünk 2,5 évig, aztán szerettem volna jobban elköteleződni vele, amire az volt a “megoldása”, hogy engem is megcsalt. A karma rendezte, aláírom, megtapasztaltam a másik oldalt is, de gyönyörű 2,5 évünk volt, nagy egyetértésben! 🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!