Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van szerelem első látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szerelem első látásra?

Figyelt kérdés

2.5 évvel ezelőtt lett egy kollegám akit hoztak bemutatni, megfordultam, ránéztem, és azonnal mintha a villám csapott volna belém beleszerettem. Nem hittem eddig, hogy ilyen van. Mintha az áram rázott volna meg, elgyengültem tőle. Eltelt 2.5 év, 3 hónapja már nem dolgozunk együtt mert engem áthelyeztek másik telephelyre, nagyon ritkán beszélünk azóta, de nem múlik a dolog, továbbra is sajog a szívem érte. Ilyen van?

Sosem volt semmi csak egy jobb kollegális viszony köztünk. Mit csinaljak hogy elmúljon? Ez hogy történhet meg? Én házas vagyok ráadásul, szóval elnyomtam magamban az egészet.

34N

2023. aug. 19. 00:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én elsőre nagyon vonzódtam a páromhoz, de ezt még így utólag sem mondanám szerelemnek, úgy, hogy utána nagyon mély szerelem alakult ki köztünk. Tetszett, bejött, szimpatikus volt, felkeltette az érdeklődésem... Ahogy egyre jobban megismertem, egyre jobban vonzódtam hozzá. De szerelem csak azután alakult ki bennem, amikor már összejöttünk és egy ideje együtt voltunk. Ennek már 8 éve és a mai napig szerelmes vagyok belé.
2023. aug. 19. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!