Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha két ember között nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ember között nincs szerelem majdnem első látásra, akkor nem is lesz soha?

Figyelt kérdés
Ha két ember ismeri egymást hosszabb ideje, de korábban nem voltak szerelmesek egymásba, van rá esély, hogy később azok lesznek?

2022. nov. 23. 20:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

Nálam kell, hogy legalább valami plusz legyen első pillanattól fogva. Ha nem is szerelem, de valami pluszt meglássak a másikban.

De nem vagyunk egyformák.

2022. nov. 23. 20:31
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Van, de valami kell, hogy megfogjon benne, mint az első írta.

Ha nem vonz valami miatt akkor abból szerelem, vonzalom nem lesz soha.

2022. nov. 23. 20:48
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Lehetséges, az idő elmélyítheti az érzéseket egymás iránt, romantikus értelemben ia. Max a fellángolásos időszak marad ki.
2022. nov. 23. 20:53
 4/15 anonim ***** válasza:
21%
Mi az a fellángolás?
2022. nov. 23. 21:12
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
#4 Amikor tinisen beleb*zulsz a másikba
2022. nov. 23. 21:13
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Köszönöm, már biztosan bölcsebben halok meg.
2022. nov. 23. 21:14
 7/15 anonim ***** válasza:
58%
A pénz nem minden!
2022. nov. 23. 21:15
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
Nekem kell, hogy első randitól kezdve folyton rá gondoljak, bizseregjen a hasam, oda-vissza legyek érte. Ha ezt nem érzem az elején, akkor később se fogom soha. Én szeretem az intenzív kapcsolatok, a langyos kapcsolat nem az én stílusom.
2022. nov. 23. 21:54
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
Ha meg a segglyukad bizsereg, akkor finganod kell!
2022. nov. 23. 23:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van esély korábbi ismeretség esetén is szerelmesnek lenni. Lehet például, hogy gyerekkorod óta ismered, egyszer csak megtetszetek egymásnak. Vagy együtt jártok suliba, az elején még nem is gondolsz kapcsolatra. Ha viszont randiztok, és ott nem bizsereg semmi, na, akkor nem hiszem, hogy később abból nagy szerelem lenne.
2022. nov. 23. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!