Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet belőle valami?
Figyelt kérdés
Egy jó barátomról lenne szó... Minden nap órákig telefonálunk, legtöbbször órákig, és néha ilyen kicsit kétértelmű dolgokat is mond nekem a srác. Rengeteget beszélünk chaten és személyesen is, nevet a vicceimen, akkor is ha azok nem túl viccesek, és meg is szokott ölelni találkozáskor és elbúcsúzáskor. A baráti körünkből mindenki össze akar hozni minket, és nekem nem lenne ellenemre, de nem tudom, hogy a srác többet lát-e bennem barátnál.
Előre is köszönöm a válaszokat!
15/L (én) és 15/F (ő)
2018. ápr. 4. 18:28
3/5 anonim válasza:
Simán lehet róla szó. Ezek már olyan jelek.
4/5 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm végre az értelmes választ😁😅
2018. ápr. 5. 20:25
5/5 anonim válasza:
Ebből így elég nehéz megítélni, de a hármassal egyetértek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!