Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Majdnem 4 évig voltunk együtt. Egyszer már szakítottunk És 3 hónapig nem is voltunk együtt. De végül mégis sikerült megbeszélni. Majd gondolt egyet és évforduló és karácsony előtt kirakta a szurom azzal az indokkal,hogy "Nem szeret".
December végén újra felbukkant,hogy beszéljük meg és ő mégsem úgy gondolja. Legyünk együtt és szeret.
Azonban nekem lett már más.
Mi tévő legyek? Sokat gondolok meg rá, biztos azért is mert 100%-an nem múltak el az erzelmek iránta. Mit tegyek?
Pár kérdésem lenne először is:
1. hányszor próbált már szakítani?
2. a mostani barátoddal/barátnőddel mióta vagy együtt?
3. és szerintem utolsó: mennyi lenne annak az esélye, hogy HA.. tegyük fel, a mostanival szakítasz miatta, újra szakítana veled? Csak gondolj bele.. Olykor pár kérdés segít megadni a választ
2018.karácsonya előtt szakított velem és 2019 karácsonya előtt is szakított.
A mostani barátommal 5 hónapja vagyok együtt.
Értem, akkor lenne egy olyan kérdésem még, mielőtt válaszolok:
A mostanival boldog vagy?
(Amúgy kiderült, lány vagy)
Régi, kihűlt kapcsolatot sosem jó ötlet újrakezdeni. Nem a másikat akarod ilyenkor visszakapni, hanem a közös álmokat és terveket.
Ne dobd el a jelenlegi párodat, jobb lesz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!