Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez megfelelő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megfelelő ajándék egy éves évfordulóra?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy a barátnőmnek vennek egy ezüst karkötőt,és egy képes lapra leírnám hogy milyen boldog vagyok mellette,és hozzá egy kis verset is amit persze én írnék neki.Lányok nektek tetszene ez az ajándék?

2018. szept. 17. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Kifordulna a belem. Egy benzines kanna jobb ötlet.
2018. szept. 17. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Mi a párod neve? Segítenék megírni hozzá a verset, nehogy azt is elszúrd.

Imádom, ahogy ragyog Klárinak a szeme

Szeretem, hogy reggel csipával van tele

Hidd el, nagyon boldog vagyok melletted

Kérlek, pici számba a 120 D-s melled tedd

Amióta lángoló szívem téged magába engedett

Folyton azért imádkozom, hogy ne csaljál meg engemet

Remélem, hogy nem csalsz meg, én se kúrok félre

Mennem kell a piacra, szal itt a versem vége.

2018. szept. 17. 14:10
 3/6 anonim válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy ez bizony nagyon tetszene Neki! 😊 nagyon aranyos Tőled, és szívből jövő 🙂 az szép, hogy kimutatod az érzelmeidet! Sok boldogságot! 😊
2018. szept. 17. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod hogy mi tetszene neki. Én jobban örülnék egy közös programnak/élménynek mint egy karkötőnek. De a verset imádnám megnyugtató hogy vannak még romantikus férfiak.
2018. szept. 17. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem cuki lenne:) Örülnék neki, meg is hatódnék, hogy még erőt is feszít, saját magát adja bele saját verset ír nekem:) De pl a benzineskanna is valóban jó ötlet:) Én amúgy asszem, nem tartanám az ilyen évfordulókat, max elmennénk valahova wellnessezni vagy nemtom:D:D:D Elutaznánk a hétvégére pl síelni:D:D:D::D Szóval tetszene az ajándék, de még jobban tetszene, hogyha nem kéne újra és újra bizonygatni egymásnak ajándékokkal egymás felé a szeretetünket, de ez majd egy következő lépcsőfok lesz; tehát, ha érdekelnének az ajándékok, akkor jó lenne a karkötő, egyébként így is lehet meghatódnék, de a versen főleg, mert az a te saját szellemi terméked; meg amúgy a képeslapnak a szövege:)
2018. szept. 17. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is örülnék neki :) biztos tetszeni fog neki!
2018. szept. 26. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!