Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS, Mit vegyek a barátomnak (20) az 1. évfordulónkra? 18/L
Októberben lesz az évfordulónk
Szeretném hogy különleges legyen,főzni fogok neki,sütni meg vettem egy szexy fehérneműt,de még is szeretnék valami tárgyi ajándékot is venni neki(kb 5000ft ertekben)
Kerlek segítsetek...
Köszönöm előre a válaszokat
Az első kettő szerintem már bőven nyerő egy fiúnak, de ha nagyon akarsz venni valamit próbáld olyat venni ami érdekli is. Pl. ha van hobbija és ahoz kell valami 5000 ft értékben akkor vedd meg azt neki. A fiúk nem nagyon szeretik a kacatokat inkább annak örülnek aminek hasznát veszik vagy amire, ha ránéznek jó gondolatok jutnak az eszükbe.
17F
az anyám úristeni már....
honnan szopjuk ki minek örülne a barátod??
te jársz vele, te ismered...
21 éves fiú vagyok, én pl egy edző kesztyűnek, fehérjének, kreatinnak örülnék
van aki ezektől csak nézne rád, hogy mi van veled
más jobban örülne egy üveg piának, nyakláncnak stb...
magam részéről, egyszer ha egy csaj fehérjét venne nekem ott helyben megkérném a kezét
de mondom még egyszer, te ismered, te jársz vele, ki tudná hogy mit szeretne ha nem te???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!