Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem később alakul ki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem később alakul ki? Vagy rögtön első látásra?

Figyelt kérdés
A szerelem tényleg úgy működik, hogy először csak szimpatikus a másik, elkezdődik az ismerkedés, aztán lassan kialakul a ragaszkodás és a szerelem? Vagy ha első látásra nem történik meg, akkor sosem fog? Nálatok hogy néz ez ki, milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban? Kicsit elkeseredtem és megijedtem. Voltak már próbálkozásaim, randik, de 21 vagyok és még nem volt párkapcsolatom. Szerintetek már késő, vagy még megismerhetek valakit? Eléggé kétségbeestem, az ismerőseim közül már van, aki jegyben jár. Nagyon lemaradtnak érzem magam. 21/L

2023. máj. 19. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Első látásra maximum vonzalom van. De ha pár találkozó után sem érzel semmi komolyabbat, legalább annyit, hogy nagyon várod a találkozást, kíváncsi vagy a másikra, akkor felesleges erőltetni.
2023. máj. 19. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Van, akiért már 1 tali után megveszek. Nem tudom, hogy ez szerelem-e, de valakinél érzem, másnál nem. Akkor érzem, ha valaki kívül-belül nagyon megfog.
2023. máj. 19. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Nálam második látásra volt. Ennek már több, mint 2,5 éve. Már akkor tudtam, mikor hetek után sem múlt el, hogy ez nem csak egy fellángolás vagy vonzalom, hanem szerelem. Ráadásul olyan, amilyen eddig még nem volt (bár nem tudom, hogy ez csak egyféle lehet-e vagy sem). Pedig akkor még egyáltalán nem ismertem. 32 voltam mikor kezdődött
2023. máj. 19. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
8%
Nyugodj meg, attól megnyugszol. (:
2023. máj. 19. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincsenek szabályok.

Hol így hol úgy.

Ahogy írták...van ahol elsőre van ahol hónapokkal később.

2023. máj. 19. 17:11
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez a szerelem elso latasra egy pongyola filmbol jott felreertes. Amikor mar az elso talalkozasnal odaig vagy a masiktol, az tipikusan egy fellangolas. A szerelem akkor alakulhat ki, ha mar melyebben ismered a masikat. Ahhoz pedig kell legalabb 5 randi, hogy a felszin ala lass. Persze az a tuti, ha megvan a fellangolas es bar rovid ideig tart, de arra epp eleg, hogy a szerelem is ki tudjon alakulni, de nem tennem fuggove attol, hogy volt-e, vagy sem. A szerelem ki tud alakulni anelkul is. Sokan a 2in1 jelenseget hajkurasszak, na az egy igazi erzelmi hullamvasut lehet, egyszer minden jo, utana meg hosszu melypont, amig ujra nem jon a csillagok egyuttallasa. Szerintem jobb nyitottnak lenni, es szerelmet megelni, mint random esemenyek bekovetkezesere varni. De mas meg maskepp gondolja, nekik is lehet igazuk, de szerintem ezzel nagyon minimalizaljak az eselyeiket a boldogsagra.
2023. máj. 19. 17:26
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Elsőre szimpatikus volt és vonzónak láttam. Aztán ahogy egyre jobban megismertem, egyre jobban megkedveltem. Hónapokkal később randiztunk, akkor már határozottan vonzódtam hozzá. Összejöttünk, fokozatosan egyre jobban beleszerettem. Aztán jött pár nagy próbatétel a kapcsolatban és amikor az elmúlt, akkor még jobban elmélyültek az érzéseim. Aztán jött egy hullámvölgy, a negatív érzéseim uralkodtak el rajtam és elengedtem. Amíg nem voltunk együtt, akkor is szerettem. Most újra beszélünk sokat és megint egyre jobban szeretem.
2023. máj. 19. 17:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak egy, a jelenlegi kapcsolatom volt eddig. Remélem, hogy nem is kell másik után kutatnom. Amikor megismertem, helyesnek láttam. Nem is extrém szépnek (férfi, de férfi is lehet szép), de helyesnek, vonzónak. Majd egyre jobban beleszerettem, egyre jobban vártom, hogy írjon, hogy hozzáérhessek. Az ismerkedés elején is szimpi volt, de kellett egy kis idő, amíg lángra kaptam. Ismerkedtünk, egyre többet voltunk együtt, nagyon jól kijöttünk egymással. Szerintem kell az elején a fizikai vonzalom, de azt nem szabad összetéveszteni a szerelemmel.

Amúgy nem vagy lekésve semmiről. Én 23 évesen ismertem meg a páromat. Előtte nem volt senkim.

25/L

2023. máj. 19. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan kapcsolat, ahol soha nem alakul ki. Nem kell aggódnod.
2023. máj. 19. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nincs rá recept. És két egyforma szerelem sincs. Shakespeare gondolata: " Lassan szeress, s szeretni fogsz sokáig." Nos, akkor a gyors, vad szerelem a jó, vagy a fokozatosan elmélyülő?
2023. máj. 19. 21:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!