Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a szerelemben első látásra?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit, és azt hiszem szerelem volt első látásra. Fogalmam sincs létezik-e egyáltalán ilyen csak azt tudom hogy egész nap ő jár a fejemben, pillangók vannak a gyomromban.
Szerintetek létezik szerelem első látásra?
2023. ápr. 3. 00:15
1/17 anonim válasza:
Szerintem a szerelem, a szereléshez hasonlóan, egy relatíve hosszú folyamat eredménye, nem pedig egy pillanat műve. Ami könnyen jön, az bizony könnyen is megy, de így mi értelme lenne az egész cécónak?
2/17 anonim válasza:
Nem. Nekem ez annyira személytelen lenne, hiszen nem is ismer a másik, tehát a rajongása valami képzeletbeli dolog, amit kivetít rám.
3/17 anonim válasza:
Hinni nem hiszek benne, de tény ami tény hogy előfordulhat, bár ha jól tudom ezt akkor mondják ha mind a két fél kölcsönösen érzi ezt. Ez így még csak plátói szerelem, ezért ne kapkodj fontos a "hidegvér". Saját tapasztalatom alapján nem a legjobb dolog ilyen helyzetben lenni, de másokat láttam már így összejönni, szóval nem feltétlen lehetetlen az sem.
4/17 anonim válasza:
Vonzalom lehet első látásra, szerelem nem. AZt sem tudod, ki a másik.
5/17 anonim válasza:
Én hiszek benne. De sajnos nagyon ritka. Tapasztaltam is, csak nagyon fiatal voltam, meg nagyon bátortalan, így semmi nem lett.
6/17 anonim válasza:
Vonzalom, fellángolás, szexuális vágy lehetséges első látásra. Persze romantikus ezt szerelemnek hívni, de szerelemhez több kell.
7/17 anonim válasza:
Nem létezik.
Első látásra mit tudsz a másikról? Csak a külsejét látod. Vagyis ez csak szexuális vonzódás, semmi több. Persze, az is kell a szerelemhez, de a szerelmet nagy hiba azonosítani a szexuális vonzódással.
8/17 anonim válasza:
Én akibe szerelmes leszek első nap azt tudom is szeretni évekig. De visszafelé ez meg olyan hogy aki szerelmes belém pár hónap múlva elmulik a fellángolása és elhagy.
9/17 anonim válasza:
Van ilyen, az ember is képes olyan érzékelésre mint az állatok. Van hogy egy másik ember energiáját azonnal feltérképezik a "vevőkéid" anélkül is, hogy bármit tudnál róla. Ezt nem szabad összekeverni a szexuális fellángolással, többnyire inkább ilyesmiről szól a szerelem első látásra dolog.
10/17 anonim válasza:
Nincs, felettem le is írtak, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!