Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek a szerelemben első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a szerelemben első látásra?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit, és azt hiszem szerelem volt első látásra. Fogalmam sincs létezik-e egyáltalán ilyen csak azt tudom hogy egész nap ő jár a fejemben, pillangók vannak a gyomromban.

Szerintetek létezik szerelem első látásra?

2023. ápr. 3. 00:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a szerelem, a szereléshez hasonlóan, egy relatíve hosszú folyamat eredménye, nem pedig egy pillanat műve. Ami könnyen jön, az bizony könnyen is megy, de így mi értelme lenne az egész cécónak?
2023. ápr. 3. 00:28
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Nekem ez annyira személytelen lenne, hiszen nem is ismer a másik, tehát a rajongása valami képzeletbeli dolog, amit kivetít rám.
2023. ápr. 3. 00:28
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Hinni nem hiszek benne, de tény ami tény hogy előfordulhat, bár ha jól tudom ezt akkor mondják ha mind a két fél kölcsönösen érzi ezt. Ez így még csak plátói szerelem, ezért ne kapkodj fontos a "hidegvér". Saját tapasztalatom alapján nem a legjobb dolog ilyen helyzetben lenni, de másokat láttam már így összejönni, szóval nem feltétlen lehetetlen az sem.
2023. ápr. 3. 00:30
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Vonzalom lehet első látásra, szerelem nem. AZt sem tudod, ki a másik.
2023. ápr. 3. 00:36
 5/17 anonim ***** válasza:
41%
Én hiszek benne. De sajnos nagyon ritka. Tapasztaltam is, csak nagyon fiatal voltam, meg nagyon bátortalan, így semmi nem lett.
2023. ápr. 3. 01:17
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Vonzalom, fellángolás, szexuális vágy lehetséges első látásra. Persze romantikus ezt szerelemnek hívni, de szerelemhez több kell.
2023. ápr. 3. 01:52
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem létezik.

Első látásra mit tudsz a másikról? Csak a külsejét látod. Vagyis ez csak szexuális vonzódás, semmi több. Persze, az is kell a szerelemhez, de a szerelmet nagy hiba azonosítani a szexuális vonzódással.

2023. ápr. 3. 02:28
 8/17 anonim ***** válasza:
40%
Én akibe szerelmes leszek első nap azt tudom is szeretni évekig. De visszafelé ez meg olyan hogy aki szerelmes belém pár hónap múlva elmulik a fellángolása és elhagy.
2023. ápr. 3. 05:59
 9/17 anonim ***** válasza:
25%
Van ilyen, az ember is képes olyan érzékelésre mint az állatok. Van hogy egy másik ember energiáját azonnal feltérképezik a "vevőkéid" anélkül is, hogy bármit tudnál róla. Ezt nem szabad összekeverni a szexuális fellángolással, többnyire inkább ilyesmiről szól a szerelem első látásra dolog.
2023. ápr. 3. 06:14
 10/17 anonim ***** válasza:
62%
Nincs, felettem le is írtak, hogy miért.
2023. ápr. 3. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!