Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek a szerelemben első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a szerelemben első látásra?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit, és azt hiszem szerelem volt első látásra. Fogalmam sincs létezik-e egyáltalán ilyen csak azt tudom hogy egész nap ő jár a fejemben, pillangók vannak a gyomromban.

Szerintetek létezik szerelem első látásra?

2023. ápr. 3. 00:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
De nálam meg van.
2023. ápr. 3. 07:08
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Egy filmet nézve igen, a vaalóságban nem.
2023. ápr. 3. 07:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem első látásra nem létezik, de vonzalom igen, úgy hogy egyszerre egy pillatban pont egymásnak tetszünk, viszonozunk az érzéseit.
2023. ápr. 3. 10:27
 14/17 anonim ***** válasza:
25%

Igen, velem ez történt. Sőt, az illető fotójába szerettem bele. Illetve igen, ez egy túlzó fogalom, valóban konkrétan még nem lehet szerelem. Így inkább azt mondom, hogy tudtam/éreztem minden porcikámmal, hogy Ő az, akibe feltétel nélkül, egy életem át szerelmes leszek. A konkrét szerelem kialakulása előtt meg akartam, kívántam, odavoltam érte :-)

Azóta is együtt :-)

N

2023. ápr. 3. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális céllal, meg vágyálmokkal teli gondolatok lehetnek rögtöm, de ennek semmi köze a szerelemhez. A szerelem egy személy iránt van, nem első benyomásra, se egy fénykép iránt.
2023. ápr. 3. 22:08
 16/17 anonim ***** válasza:
19%

#15 és Mindenki! Szerintem kifejtettem, még jó, hogy megy az értő olvasás! Ja, nem!

#14 voltam

2023. ápr. 4. 08:32
 17/17 anonim válasza:
33%

Velem pontosan úgy történt, ahogy a kérdező leírta.

Egy kedves lány írt rám és szinte azonnal éreztem, hogy ő más mint a többi. Megfogott azzal, ahogy fogalmazott, ahogy az életről és az álmairól írt. Éreztem, hogy bele fogok szeretni, de szerintem ekkor már beleszerettem, csak nem mertem elhinni, nem mertem bevallani magamnak.

Naponta leveleztünk, hosszan mesélve magunkról, majd elkezdtünk hanghívásokat folytatni, majd videóhívásokat.

Amikor találkoztunk, már fülig szerelmes voltam a lelkébe, csupán az volt a kérdés, hogy a fizikai vonzalom is megvan-e köztünk. Amikor pedig először élőben is megláttam és megöleltem, hirtelen minden olyan tisztává vált számomra. Minden kétségem elmúlt: tudtam, hogy szeretem őt.

Lassan egy hónapja lesz, hogy az első levelet megírta nekem, és most egy boldog pár vagyunk!

2023. ápr. 27. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!