Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van szerelem első látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szerelem első látásra?

Figyelt kérdés

2.5 évvel ezelőtt lett egy kollegám akit hoztak bemutatni, megfordultam, ránéztem, és azonnal mintha a villám csapott volna belém beleszerettem. Nem hittem eddig, hogy ilyen van. Mintha az áram rázott volna meg, elgyengültem tőle. Eltelt 2.5 év, 3 hónapja már nem dolgozunk együtt mert engem áthelyeztek másik telephelyre, nagyon ritkán beszélünk azóta, de nem múlik a dolog, továbbra is sajog a szívem érte. Ilyen van?

Sosem volt semmi csak egy jobb kollegális viszony köztünk. Mit csinaljak hogy elmúljon? Ez hogy történhet meg? Én házas vagyok ráadásul, szóval elnyomtam magamban az egészet.

34N

2023. aug. 19. 00:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Nincsen.

A szerelemhez kell a személyiség, ami első látásra nem lesz meg.. maximum olyan esetben van, hogy beképzeled és lehet nem is olyan ember ő mint amilyennek elképzeled.

2023. aug. 19. 00:33
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Mely szerelem nem tud kialakulni elso latasra, de olyan van hogy erzi az ember hogy fu hat o bele bele birnek szeretni.

Nalam randin kb az elso par masodpercbe eldol ki az a no aki fele erezni is tudnek, nem csak megdugnam.

Persze a helyzetet elronthatja ha valamivel eleri hogy kiabranduljak, de en nalam ez mindig is ugy mukodott hogy ha elso masodpercekben a legelso randin ereztem hogy bele birnek szeretni, es folytatodott akkor a legtobb esetbe bizony bele is szerettem. Ha az elejen nem jott az a fuuu erzes akkor max szex lett belole vagy meg az se.

2023. aug. 19. 00:41
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Nincs.
2023. aug. 19. 00:45
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Persze, hogy van. Átélted, érezted. Igazából a gyk kb. az egyetlen hely, ahol szinte minden tényt szeretnek tagadni. A szerelem szóhoz is hozzárendelnek páran itt valami tök mást.
2023. aug. 19. 02:16
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

Az ezzel a baj, hogy róla most van egy idealizált képed, ami számodra a tökéletes férfi lenne. Viszont 100% hogy ő nem olyan, mert csak felületesen ismered, csak a jobbik oldalát láthattad, nem éltél vele együtt stb. Tehát te nem belé hanem az általad idealizált képbe vagy szerelmes, amit rá vetítesz ki, mert egyébként az ideálod.

Mellesleg elgondolkodtató hogy milyen házasság lehet az, ahol az egyik fél másba szerelmes évek óta.

2023. aug. 19. 02:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, egyébként minden szerelemben van idealizació… idealizálás nélkül nem is létezik szerelem. Érte a másikat mindig jobbnak, és kicsit másnak látjuk mint az átlag…

Szerintem nem csak egyfajta szerelem létezik, felesleges ezen vitatkozni j létezik e ez a fajta.

Számomra sajnos létezik, mert én is megtapasztaltam egyszer.. átéltem, megtörtént, nem fellángolás. 5 éve nem múlik. Tehát nem tudom rá mondani, hogy nem létezik. Ráadásul a Hibáit is látom.. ezért nem értem miért nem múlt el. Ki érti ezt?

A szerelem hormonok, kémiai reakciók amit a másik vált ki, hat a szervezetedre. Ezek a hormonális reakciók még mérhetőek is.

Nyilván szeretnénk inkább az elmélyült, lassan kibontakozó szerelmet, ami fokozatosabban épül, mert több idő van a stabilitásra, a másik kiismeresere, kicsit több kontroll érzet van stb..

De ettől még a folyamatok és az érzés maga ha ott van, akkor ott van. Lehet nem a legideálisabb a szerelem első látásra, de tény hogy a mérhető folyamatok, hormon változások már első masodpercekben ott lehetnek. Ehhez nem kell több év, ha így nézzük a szerelmet, mint ami.. a tobbi, elkotelezodes, bizalom, kötődés stb már más dolog amikor hosszú tavban gondolkodunk. Más a kettő, de az előbbi állapot már nagyon hamar ki tud alakulni. Az hogy ez elmélyül-e, és tartós/marad-e hosszú távon, már teljesen más kérdés..

2023. aug. 19. 07:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Velem megesett! Ugyanilyen módon, megláttam, és végem volt. Erős vonzalom első látásra, ez nálam például nagyon ritka, de sajnos az illető tabunak számított.

Azóta sem éreztem hasonlót sem. Pedig láttam bőven olyan férfiakat, akik elvileg az eseteim lennének, de egyszerűen azóta sem mozgatott meg úgy senki.

Ez szerintem egy izgalmas kiindulási helyzet...ha nem vagytok foglaltak épp, és mondjuk a személyiségetek is passzol, az egy lángoló szerelem kezdetét adhatja.

2023. aug. 19. 08:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Sztm az csak erős fellángolás...de mindenki más. Nekem idő kell a szerelemhez, van aki egyszerre beleesil valakibe.
2023. aug. 19. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Van. Velem is megtörtént. Olyan földindulás volt minden találkozásunk, volt amikor belépett az ajtön, találkozott a tekintetünk és úgy elkezdtem remegni, hogy el kellett rohannom, mert attól féltem elájulok. Sose hittem volna, hogy 40 éves koromban ez megtörténik velem. Tiniként voltam hasonlóan szerelmes, aztán férjhez mentem szerelemből, de a férjem sose hatott rám így, hogy kb.összeestem volna a közelében.

Mai napig nem tudom megmagyarázni. 5 év telt el és még most sem vagyok rajta egészen túl. Azért sem, mert tudom, nem fog ràm hatni így soha többé senki.

2023. aug. 19. 10:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Első LÁTÁSRA nem.

Első találkozásra igen.

2023. aug. 19. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!