Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hülye kérdés, de miért dob egy pasi, egy számára 9-es (külsőleg legalábbis)csajt?
Hosszú történet, de elkezdett ghostingolni, amikor megkerestem, a problémáira hivatkozott, aztàn akart volna találkozni, majd úgy tűnt, hogy mégsem, majd èn mondtam, hogy inkàbb hagyjuk.
Tudom, hogy a külső nem minden, és valószínűleg semmit sem érzett irántam, ès nem akart velem komoly kapcsolatot, de azért nekem fura, ha valaki ennyire bejön, miért koptatom őt le.. Vagy nem tudom, talán mégis érthető..? Ti mit gondoltok?
Előre is köszi!
Nem kell ezt túlbonyolítani.
Attól h külsőleg bejössz valakinek, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy kapcsolatot is akar tőled vagy feleségül a kar később venni… ez nagyon kevés ahhoz, hogy (értelmes) férfi többet is akarjon.
Ha bármi -számára- gázos, vagy nem osszeferheto van a kettőtök személyiségében, nem fog többet akarni. Na meg nem érzett többet, van amikor ez van. Ha többe terhet volna, nyilván nem költözött volna le…
Szóval nem kell-e ezt túlbonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!