Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egyedülállóak vagytok akkor hol örülnétek vagy legalábbis hol lennétek nyitottak arra ha egy pasi próbálna veletek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 18:46
3/5 anonim válasza:
Én már egy Lidlnek is nagyon örülnék, persze nem mindegy a hogyan... De ott legalább látom, érzékelem teljes valójában, talán még azt is megérzem, hogy működik-e a kémia. Online ez nagyon nincs így, és én már olyan elkeseredett vagyok, hogy a legpozitívabb találkozásélmény is úgy néz ki, hogy semmi kémia nincs. Abba már bele sem megyek, hogy milyenek az ennél rosszabbak, mind ismerjük ezt; több éves fotók, a delikvens azóta számos foggal és hajszállal szegényebb, cserébe sok-sok kilóval gazdagabb...
Szóval bárcsak végre nem állna meg a történet élőben ott, hogy csak néz feltűnést kerülve.
4/5 anonim válasza:
Könyvtárban/könyvesboltban. Legalább leszűrhetném, hogy eleve van bennünk valami közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!