Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet hülye kérdés, de miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hülye kérdés, de miért dob egy pasi, egy számára 9-es (külsőleg legalábbis)csajt?

Figyelt kérdés

Hosszú történet, de elkezdett ghostingolni, amikor megkerestem, a problémáira hivatkozott, aztàn akart volna találkozni, majd úgy tűnt, hogy mégsem, majd èn mondtam, hogy inkàbb hagyjuk.

Tudom, hogy a külső nem minden, és valószínűleg semmit sem érzett irántam, ès nem akart velem komoly kapcsolatot, de azért nekem fura, ha valaki ennyire bejön, miért koptatom őt le.. Vagy nem tudom, talán mégis érthető..? Ti mit gondoltok?

Előre is köszi!

2023. aug. 18. 22:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet. Én pl. ha megtudom, hogy a lány cigizik, akkor azonnal hagyom. Nem bírom a cigit. Lehet, hogy mondtál valamit magadról, ami neki ilyen dolog.
2023. aug. 18. 22:57
 2/23 A kérdező kommentje:
Ez is igaz.. Köszi. Bàr màr az elejétől kezdve tudta rólam a legrosszabb dolgokat is, nem szoktam zsákba macskàt àrulni, sőt, olykor még túl őszinte is vagyok.
2023. aug. 18. 23:01
 3/23 anonim ***** válasza:
97%
Mert oké, hogy Te 9esnek tartod magadat (és tegyük fel neki is tetszel), de az is lehet épp, hogy másba szerelmes.
2023. aug. 18. 23:02
 4/23 anonim ***** válasza:
83%

- Asszony elővette a nyújtófát.

- Tinderezik majd mindenkit jobbra húz után nem te lettél a befutó

- ....

2023. aug. 18. 23:07
 5/23 A kérdező kommentje:
Èn egyàltalàn nem tartom magamat annak, ezt ő mondta, hogy szerinte az vagyok. Nem tudom, az is lehet, hogy màst szeretett, bàr azt mondta, nincs senki.
2023. aug. 18. 23:07
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg akkor, hogy tetszettél neki, de valami miatt nem akart találkozni.

Ezer oka lehet. Korkülönbség, szociális háttér, egzisztenciális különbségek...

2023. aug. 18. 23:09
 7/23 anonim ***** válasza:
87%

Néha elgondolkozom azon, hogy egyes nők tényleg üres pénisznek látnak minden férfit?

Ne haragudj, de ha most betoppanna az életembe a világ legjobb nője, valószínűleg vele sem akarnék többet néhány menetnél. Egyszerűen most nem vagyok úgy, hogy kapcsolatot akarjak. Sorban kapom az íveket, hogy koptatom le a lányokat. Miért gondoljátok úgy, hogy ha ti lehettek "független és erős nők", akkor a pasiknak mindig kell valaki? Vagy miért gondoljátok azt, hogy mindig többet tudtok nyújtani annál, mint ami kéne?

Egyébként volt egy 10/10-es külsejű barátnőm. Mindenki ájuldozott tőle, persze én is. Aztán végül kb. a legrosszabb kapcsolatom lett. Folyamatosan feszült volt és rajtam vezette volna le. Nem lehetett vele élvezni már semmit. Tényleg ennyire nem minden a külső.

2023. aug. 18. 23:11
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, hogy a külső nem minden..."

Hát.. ennyi. Lehet, hogy külsőre 9/10-esnek tart, de attól még lehetsz unalmas, idegesítő, sótlan, lehet ninc sközös jövőképetek, érdeklődési körötök, élet-szemléletetek, stb....

A külső a legelső pillanatokban nagyon fontos, amikor fel kell kelteni valaki figyelmét szavak nélkül. Főleg az online társkeresésben, ahol először csak képek vannak.

De amint ez megvan, utána már a személyiség jön, ha meg ott nem teljesít úgy az ember, akkor akármilyen szép is a pofija, egyszerűen halott az ügy. Egyik esetben rájön, hogy szexen kívül másra nem kellesz neki, másik esetben úgy van vele, hogy kár bármire is energiát ölni és inkább teljese noffol. Hogy melyik a jobbik és rosszabbik eset, azt már döntsd el te.

2023. aug. 18. 23:12
 9/23 anonim ***** válasza:
4%

Nekünk pasiknak fontos az összkép! Ezek a számosdik meg nektek csajoknak!

Ha ribi vagy, lehetsz te bármilyen, nem fogod érdekelni!

Ha nagy az orrod lehetsz még jó, de ha van még mellette 1-2 negitívum már el is vágtad magad...

2023. aug. 19. 00:19
 10/23 anonim ***** válasza:
94%
9, no offense, én férfi vagyok, de ha számozgatásról van szó, 10 esetből 9.5ben férfiak számozgatják a nőket...
2023. aug. 19. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!