Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ha a párotoknak már volt előttetek más párja is, és amikor a párotok azt mondja hogy szeretlek, nem fordul meg a fejetekben, hogy ugyanígy mondta ezt az előttetek lévő párjának is?
Figyelt kérdés
Vagy hogy ugyanígy bújt hozzá is, ugyanilyen szenvedélyesen szeretkezett vele is, stb? Ha nem, miért nem fordul meg?2023. aug. 18. 10:54
21/30 anonim válasza:
16-az aztán abszolút nem garancia arra, hogy tőled nem válik majd el a feleséged. A válások nagy részét a nők kezdeményezik.
22/30 A kérdező kommentje:
20
Te térsz ki a válasz elől. Hogy van ez, hogy 20 meg 50 éves házasságok vannak, miközben én csak ne várjam a páromtól hogy szeressen? Hm?
2023. aug. 20. 15:35
23/30 anonim válasza:
Senki se mondta, hogy ne várd, hogy szeressen. Várhatod. De az az elvarasod, hogy senkije se legyen előtted nem jogos, hacsak te is nem szuzen mész a kapcsolatba, amit feltételezés, hogy nem így van. Ne használj más mércét másokkal, mint saját magaddal. A 20, méh 50 éves kapcsolatok sem a szereteten alakultak feltétlen régen, sokkal inkább gazdasági közösségen.
24/30 A kérdező kommentje:
23
Elmondom, hogy én szűzen fogok a kapcsolatba menni, mert még nem voltam lánnyal. És ne akard már jobban tudni, hogy a szüleim és nagyszüleim házasság a min alapul
2023. aug. 20. 15:50
25/30 anonim válasza:
Rendben, akkor menj szuzen a házasságba, ha találsz hozzá partnert.
26/30 A kérdező kommentje:
25
Nem a házasságba hanem az első kapcsolatba. Mint ahogy a legtöbb ember is szűzen megy az első párkapcsolatába, tudtommal. Persze vannak akik a hormonok tombolásában lefekszenek tini korukban, buliban meg hol egymással.
2023. aug. 20. 16:03
27/30 anonim válasza:
Ja, hogy még egyáltalán nem is volt senkid, értem. Akkor ez még tini párkapcsolat kategória, nem a felnőtt. Rossz helyre írtál.
28/30 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2023. aug. 20. 16:21
29/30 anonim válasza:
Nem azt irta, hogy alacsony az eveid szama, hanem azt, hogy tini problemad van. Az nem eletkortol fugg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!