Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, lányok! Ha a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ha a párotoknak már volt előttetek más párja is, és amikor a párotok azt mondja hogy szeretlek, nem fordul meg a fejetekben, hogy ugyanígy mondta ezt az előttetek lévő párjának is?

Figyelt kérdés
Vagy hogy ugyanígy bújt hozzá is, ugyanilyen szenvedélyesen szeretkezett vele is, stb? Ha nem, miért nem fordul meg?

2023. aug. 18. 10:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Neked senkid sem volt még előtte? Szűz voltál ez előtt a kapcsolat előtt? Honna tudod, hogy nem te fogsz másba szeretni pár éven belül?
2023. aug. 18. 13:09
 12/30 A kérdező kommentje:

10

Mire gondolsz, mi nincs rendben velem? Őszintén kérdezem, nem kötekedésből. És igen, úgy gondolom, hogy egy kapcsolat nem attól működik, hogy elvittem tegnap vacsorázni vagy tegnapelőtt vettem neki egy szál virágot. Nyilván ezek is kellenek, de ha én szeretek valakit, azt szeretem, ha nem, akkor nem.

2023. aug. 18. 15:53
 13/30 anonim ***** válasza:
Én viszont azt gondolom, sőt éltem már át olyat, hogy nagyon rövid időn belűl bele lehet szeretni valakibe mivel az első megérzés nem hazudik... aztán ahogy telik-múlik az idő ez csak mélyebb lesz. De aztán valamiért mégis csak vége szakad és borzalmasan nehéz átvészelni. És nem úgy kell, hogy rögtön egy másik karjaiba rohansz, lelki szemetesnek használva őt. Nincs olyan hogy szerelmet vall, aztán hipp-hopp bármi történik vagy sem 2 hét múlva már másnak vallja.
2023. aug. 18. 17:07
 14/30 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul gondolod. Miert hiszed, hogy a te az igazsagod az egyetemes, mikozben mindenki azt irja, hogy nem igy van? Ne kergess delibabot. Garanciat meg te se tudsz adni a masiknak, eleg csak belegondolni, hogy a holtomiglan meddig tart az esetek jelentos reszeben.
2023. aug. 19. 12:18
 15/30 A kérdező kommentje:

14

Épp elég baj hogy minden második házasság válással végződik. Nem ebből kéne kiindulni! Hogy akkor úgyis így lesz, pont hogy tenni kellene ellene pl azzal, hogy nem házasodunk össze két hónap után, meg nem fekszünk le azzal akit szeretni vélünk az első két hétben. Nem állítom hogy azok, akik kivárják az ún. rózsaszín köd elmúltát az első szexuális együttléttel, nem válnak el, de nagyobb az esély, mert addigra megismereed a másikat és nem csak a szerelem ködén át látod őt idealizálva

2023. aug. 19. 15:41
 16/30 anonim ***** válasza:
Tehat tovabbra sem akarod tudomasul venni, hogy az aktualis kornyezet hat az emberre, es ezaltal valtozik. Valtozik a gondolkodasmodja, valtozik a prioritasa, valtozik a velemenye stb. Ha pedig ez a masik fel szerint nem pozitiv, akkor abbol baj lesz. Jobb, ha hozzaszoksz, hogy semmi nincs betonba ontve, es a szabad akarat kicsit tobb annal, hogy soknevtized mulva is ugyanugy kell gondoljad a dolgokat, mint korabban. Ez csak akkor lenne lehetseges, ha k..vara semmit nem tanulnal az elettol. Nagyon fiatalka lehetsz, ekkora naivitassal. Az en 20 eves enem a fasorban sem volt a 30-as enemhez kepest, de meg 40+-osan is rengeteget valtozok. A vilag nem fekete es feher, bar korabban en is inkabb a leegyszerusitest gondoltam helyesnek. Ha lenne naplod, akkor te is visszaolvashatnad, hogy par eve mekkora hulyesegeket gondoltal. Te is valtoztal, megha tagadod is.
2023. aug. 20. 10:38
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked nem.volt senkid az aktuális kapcsolatod előtt? Ha egyáltalán van kapcsolatod.
2023. aug. 20. 14:33
 18/30 A kérdező kommentje:

16

Szüleim húsz éves házasok, nagyszüleim ötven éve házasodtak össze. Erről ennyit

2023. aug. 20. 14:37
 19/30 A kérdező kommentje:
A konfliktusokat, problémákat nem úgy kell megoldani, hogy otthagyom a másikat. Persze tudom a mai világban, légy önmagad, tedd azt amit akarsz, mások nem számítanak csak a saját akaratod, ha éppen úgy van kedved hát műttesd át magad nővé vagy férfivá, mi van abban? Ezek mind-mind ebből erednek, a szabad akarat így, az önmegvalósítás úgy.
2023. aug. 20. 14:39
 20/30 anonim ***** válasza:
71%
Látom kitérsz a válasz elől. Nyilván rád más szabályok vonatkoznak, mint a leendő párodra, ezek szerint.
2023. aug. 20. 15:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!