Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, lányok! Ha a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ha a párotoknak már volt előttetek más párja is, és amikor a párotok azt mondja hogy szeretlek, nem fordul meg a fejetekben, hogy ugyanígy mondta ezt az előttetek lévő párjának is?

Figyelt kérdés
Vagy hogy ugyanígy bújt hozzá is, ugyanilyen szenvedélyesen szeretkezett vele is, stb? Ha nem, miért nem fordul meg?

2023. aug. 18. 10:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Mert ez csak olyanoknak okoz gondot, akik az első kapcsolatukban vannak, érett felnőtt embereknek nem.
2023. aug. 18. 10:54
 2/30 anonim ***** válasza:
96%

Nem, mert teljesen értelmetlen ilyesmivel foglalkozik, hiszen egy természetes dologról van szó.

Korábban nem ismertük egymást, mindketten szerettünk másokat, amiknek ilyen-olyan okok miatt vége lett, aztán találkoztunk és megint szerelmesek lettünk, ezúttal egymásba. A szerelem érzését nem csak egyszer lehet átélni, illetve minden románc egy kicsit más, ha engem kérdezel.

2023. aug. 18. 10:59
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert romcsibb, mintha azt mondana, hogy felfokozott hormonszinten van, amikor meglat. Ne tegyunk mar ugy, mintha ez nem lenne termeszetes. Es nem is hazudik, abban a pillanatban siman erezhet ugy, nem csapott be se teged, sem az elozot. Ha idaig eljutottal, akkor azt is felfoghatod, hogy ez nem tart orokke, vagy idoben valtozik a szintje, hullamzik a hatasok miatt, amik ot erintik a mindennapokban. Ha toled pozitiv hatasok erkeznek, akkor magasan marad ez a szint, ha negativak, akkor bezuhan. Nem olyan bonyolult ez, ha belegondolsz es van egy kis jozan eszed. Ha nincs, akkor viszont poroghetsz rajta, ahogy most is csinalod.
2023. aug. 18. 11:13
 4/30 A kérdező kommentje:

3

Oké, de akkor így mi a garancia arra, hogy holnap már nem a harmadiknak fogja ugyanezt mondani.

2023. aug. 18. 11:21
 5/30 anonim ***** válasza:
88%
Semmi. Ki garantálna neked ilyesmit és miért? Azt se lehet tudni, mi lesz holnap.
2023. aug. 18. 11:23
 6/30 A kérdező kommentje:

5

Jó, csak én úgy gondolom, ha én valakit szeretek akkor ez nem így működik. Ha én szeretem akkor szeretem, nem azért mondom hogy szeretlek, nem azért költözök össze vele, nem azért házasodok össze vele uram bocsá', hogy holnapután már mással legyek. Ilyet csak az akaratgyenge, döntésképtelen emberek csinálnak, akik maguk sem tudják mit akarnak és az ösztöneik, érzelmeik irányítják őket.

2023. aug. 18. 11:29
 7/30 anonim ***** válasza:
86%
Az életben semmire sincs garancia (a halálon kívül), így butaság lenne ilyesmit várni. Egy kapcsolatért mindig tenni kell, és még akkor sem biztos semmi.
2023. aug. 18. 11:33
 8/30 anonim ***** válasza:
88%
Egy párkapcsolatért pont ezért kell tenni minden nap. Ez nem úgy működik, hogy azt mondja egyszer veled van, és nincs több dolgod. A másiknak joga van lelépni, ha nem érzi jól magát egy kapcsolatban, ahogy neked is. Szó sincs akaratgyengeségről, pont ellenkezőleg.
2023. aug. 18. 11:41
 9/30 anonim ***** válasza:
82%
Csak az fordul meg hogy kezdem érteni mi volt a baja az exének vele..
2023. aug. 18. 12:14
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván téged kellene szeretnie örökkön-örökké.

Szerintem kicsit szállj le a földre, az életben semmire sincs garancia.

Valami nincs rendben veled a megnyilvánulásaid alapján...

2023. aug. 18. 12:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!