Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ha a párotoknak már volt előttetek más párja is, és amikor a párotok azt mondja hogy szeretlek, nem fordul meg a fejetekben, hogy ugyanígy mondta ezt az előttetek lévő párjának is?
Nem, mert teljesen értelmetlen ilyesmivel foglalkozik, hiszen egy természetes dologról van szó.
Korábban nem ismertük egymást, mindketten szerettünk másokat, amiknek ilyen-olyan okok miatt vége lett, aztán találkoztunk és megint szerelmesek lettünk, ezúttal egymásba. A szerelem érzését nem csak egyszer lehet átélni, illetve minden románc egy kicsit más, ha engem kérdezel.
3
Oké, de akkor így mi a garancia arra, hogy holnap már nem a harmadiknak fogja ugyanezt mondani.
5
Jó, csak én úgy gondolom, ha én valakit szeretek akkor ez nem így működik. Ha én szeretem akkor szeretem, nem azért mondom hogy szeretlek, nem azért költözök össze vele, nem azért házasodok össze vele uram bocsá', hogy holnapután már mással legyek. Ilyet csak az akaratgyenge, döntésképtelen emberek csinálnak, akik maguk sem tudják mit akarnak és az ösztöneik, érzelmeik irányítják őket.
Nyilván téged kellene szeretnie örökkön-örökké.
Szerintem kicsit szállj le a földre, az életben semmire sincs garancia.
Valami nincs rendben veled a megnyilvánulásaid alapján...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!