Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy legyek túl rajta???...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek túl rajta??? Nagyon nagyon vonzódok a férjem barátjához.....

Figyelt kérdés
Férjemmel 9 éve vagyunk együtt. Van 2 gyerekünk. Valószínűleg megcsal a férjem. Nem foglalkozik velem nem hallgat meg nem akar velem szinte már lefeküdni sem. Párterápiára nem jön. Már évek óta ez van, volt közte pár év hónap mikor jól voltunk. Viszont most a barátja olyan szinten bejön hogy már fáj. Tetszik, vonzodok hozzá rettenetesen. :( Tudom tudom.....tudom hol a helyem. Nem csalnám meg a férjem.Hogy harcoljak az érzéseim ellen? Hogy nyomjam el ha így is padlón vagyok a férjemmel való szar helyzet miatt? :( Ja és részeg alkalmak eggyikekor ennek a barátnak azt mondtam bárcsak őt választottam volna anno. Szóval...hogy tudom legyen gyorsan? Már úgyis benne vagyok érzelemmel. És rengeteg dologban egyezünk is. Kérlek segítsetek:'((((( 28/N
2023. aug. 11. 01:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Nem szereted, ragaszkodsz, mert gyerekeid vannak és mert akihez vonzódsz tudod, hogy azért történik, mert el vagy hanyagolva és hogy nincs esélyed, nem lenne hosszú életű a baráttal való románc mélyen legbelül. Azt kéne tenni, hogy elválsz, mert a gyerekeid abban nőnek fel, hogy az apjuk le se tojja a fejed és hűtlen hozzád. Rossz példát mutattok nekik mindketten! Oda fog vezetni ez a negatívum, hogy ők másolni fogják a mintát és szintén rossz párkapcsolatokban kötnek ki, vagy el se köteleződnek, kötődési zavaraik lesznek MIATATTOK!

Nincs az a pénz, az a hitel, autó vagy bármi ami miatt tönkre kéne tenni az ő szemléletüket csak azért, mert nem vagy képes elválni! A gyerektartast kötelező fizetni (ha nem mehet ülni), te meg menj szülőkhöz, barátokhoz, albiba, vagy ő ahová akar.

A barátot hagyd békén, mert hamisak az érzéseid, a gyerekeiddel foglalkozz inkább, jóval többet mint most teszed és figyelj oda később, hogy kit engedsz be az ágyadba és a gyerekeid életébe is!

2023. aug. 12. 22:16
 12/17 A kérdező kommentje:

Utolsó köszi :s

Meglátjuk...

2023. aug. 12. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Halogatod, halogatod annyira, hogy soha nem lépsz le. Vagy megvárod míg a férjed cserél le. Akkor aztán tényleg el kell húznod (vagy neki), ugyanott kötsz ki amitől félsz.Akkor minek a bűnbánatnak húzod az időt? Nem szeret a férjed, azt akarod elérni, hogy a gyerekeid se szeressenek? Mert ha azt, akkor jó úton haladsz, csak így tovább...
2023. aug. 12. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
3%

13

Nem értem, miért akartok itt a gykn párokat mindig szétválasztani, undoritó!

Majd Ő eldönti!

2023. aug. 12. 23:14
 15/17 anonim ***** válasza:
64%
Szegényke. Bárcsak visszaszeretne beléd a férjed. Mi a kifogása ellened? Tudja, vagy már nem is tudja? Ha tudja miért nem mondja meg, hogy te is tudjad? De ha nem szeret a férjed mégiscsak szakítani kellene vele, akkor kiderül mi van, mit akar. Hülye férj.
2023. aug. 13. 01:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Gondolkodj racionálisan! Jelenleg rossz a lelked ezért vonz a másik, valószínűleg igen hamar belőle is kiábrándulnál. Mély ponton vagy és ilyenkor a legkisebb, legkedvesebb gesztus is vonzó tud lenni.

Másrészt ha vele lennél nézhetnéd az ex férjed képét, tekintettel, hogy haverok. Mennyire lenne jó a srácnak, hogy a legjobb barátja részegen mondjuk ecsetelni milyen a párja az ágyban. Szerintem ne menj ebbe bele, gáz minden téren. Nagyon sok kínos szitut teremtene.

2023. aug. 13. 14:46
 17/17 Ywerd ***** válasza:

Ha nekem ilyen feleségem lett volna ...

A legjobb baratommal csalt meg úgy ,hogy volt szex , de más jobban kellett.

Én nem csaltam meg soha , két gyerek bánta.

Pontosan tudom hol hibáztam,de mindegy is ...

Én úgy gondolom hogy le kéne ülni vele és megbeszélni, miért nem akarja veled ...

A harmadiknak mindig az a két ember nyitja ki az ajtót aki abban eredendően benne van .

A barát meg a legtipikusabb választás, szerintem kiprogramozod rá ami hiányzik ,holott korántsem biztos az ,hogy azt adja , adná amire vágysz.

Könnyebb út: megcsalás, szakítás

Nehezebb út: az ő érzelmi és testi elhidegülésének valódi okainak feltárása ( koranstem biztos hogy megcsal egyébként)

Én a nehezebb utat javaslom.

Félrek*rni bármikor félre lehet .

De két gyerek apját,a család egységét megteremteni sokkal nehezebb,és reprodukálni sem lehet " új szereplőkkel" .

Sok sikert neked!

2023. aug. 14. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!