Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek túl rajta??? Nagyon nagyon vonzódok a férjem barátjához.....
Nem szereted, ragaszkodsz, mert gyerekeid vannak és mert akihez vonzódsz tudod, hogy azért történik, mert el vagy hanyagolva és hogy nincs esélyed, nem lenne hosszú életű a baráttal való románc mélyen legbelül. Azt kéne tenni, hogy elválsz, mert a gyerekeid abban nőnek fel, hogy az apjuk le se tojja a fejed és hűtlen hozzád. Rossz példát mutattok nekik mindketten! Oda fog vezetni ez a negatívum, hogy ők másolni fogják a mintát és szintén rossz párkapcsolatokban kötnek ki, vagy el se köteleződnek, kötődési zavaraik lesznek MIATATTOK!
Nincs az a pénz, az a hitel, autó vagy bármi ami miatt tönkre kéne tenni az ő szemléletüket csak azért, mert nem vagy képes elválni! A gyerektartast kötelező fizetni (ha nem mehet ülni), te meg menj szülőkhöz, barátokhoz, albiba, vagy ő ahová akar.
A barátot hagyd békén, mert hamisak az érzéseid, a gyerekeiddel foglalkozz inkább, jóval többet mint most teszed és figyelj oda később, hogy kit engedsz be az ágyadba és a gyerekeid életébe is!
Utolsó köszi :s
Meglátjuk...
13
Nem értem, miért akartok itt a gykn párokat mindig szétválasztani, undoritó!
Majd Ő eldönti!
Szia!
Gondolkodj racionálisan! Jelenleg rossz a lelked ezért vonz a másik, valószínűleg igen hamar belőle is kiábrándulnál. Mély ponton vagy és ilyenkor a legkisebb, legkedvesebb gesztus is vonzó tud lenni.
Másrészt ha vele lennél nézhetnéd az ex férjed képét, tekintettel, hogy haverok. Mennyire lenne jó a srácnak, hogy a legjobb barátja részegen mondjuk ecsetelni milyen a párja az ágyban. Szerintem ne menj ebbe bele, gáz minden téren. Nagyon sok kínos szitut teremtene.
Ha nekem ilyen feleségem lett volna ...
A legjobb baratommal csalt meg úgy ,hogy volt szex , de más jobban kellett.
Én nem csaltam meg soha , két gyerek bánta.
Pontosan tudom hol hibáztam,de mindegy is ...
Én úgy gondolom hogy le kéne ülni vele és megbeszélni, miért nem akarja veled ...
A harmadiknak mindig az a két ember nyitja ki az ajtót aki abban eredendően benne van .
A barát meg a legtipikusabb választás, szerintem kiprogramozod rá ami hiányzik ,holott korántsem biztos az ,hogy azt adja , adná amire vágysz.
Könnyebb út: megcsalás, szakítás
Nehezebb út: az ő érzelmi és testi elhidegülésének valódi okainak feltárása ( koranstem biztos hogy megcsal egyébként)
Én a nehezebb utat javaslom.
Félrek*rni bármikor félre lehet .
De két gyerek apját,a család egységét megteremteni sokkal nehezebb,és reprodukálni sem lehet " új szereplőkkel" .
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!