Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek túl rajta??? Nagyon nagyon vonzódok a férjem barátjához.....
Növessz gerincet (ha már a férjednek nincs attól neked még lehet) és ülj le vele őszintén megbeszélni a dolgaitokat.
Itt már nincs kapcsolat amit menteni lehetne, szóval mindenkinek jobb lenne elválni. Ha fontosak nektek, akkor ajánlott lenne nem szar párkapcsolati példát mutatni a kölyköknek.
Ja és részeg alkalmak eggyikekor ennek a barátnak azt mondtam bárcsak őt választottam volna anno.
Itt toltad túl.
Mi tart ennyire össze a hűtlen ferjeddel?
Ő testileg, te lélekben máshol jársz már. Külön utak. Akkor kinek jó ez?
1.Ez miért releváns? Nincs neki senkije. Most kissé mélyen van egy kapcsolat után így társat keres. Segítek neki.
2.Irtam bárhol megcsalnám? Nem!!! Segítséget kértem hogy nyomjam az érzést el....
3.Lehet igen túl ezt tudom én is. Segítséget kértem.
4.Nem bizonyított a csalás :/ Ezért sem tudok érzelmileg elnegedni....szeretem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!