Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy legyek túl rajta???...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek túl rajta??? Nagyon nagyon vonzódok a férjem barátjához.....

Figyelt kérdés
Férjemmel 9 éve vagyunk együtt. Van 2 gyerekünk. Valószínűleg megcsal a férjem. Nem foglalkozik velem nem hallgat meg nem akar velem szinte már lefeküdni sem. Párterápiára nem jön. Már évek óta ez van, volt közte pár év hónap mikor jól voltunk. Viszont most a barátja olyan szinten bejön hogy már fáj. Tetszik, vonzodok hozzá rettenetesen. :( Tudom tudom.....tudom hol a helyem. Nem csalnám meg a férjem.Hogy harcoljak az érzéseim ellen? Hogy nyomjam el ha így is padlón vagyok a férjemmel való szar helyzet miatt? :( Ja és részeg alkalmak eggyikekor ennek a barátnak azt mondtam bárcsak őt választottam volna anno. Szóval...hogy tudom legyen gyorsan? Már úgyis benne vagyok érzelemmel. És rengeteg dologban egyezünk is. Kérlek segítsetek:'((((( 28/N
2023. aug. 11. 01:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
A barátnak is van barátnője?
2023. aug. 11. 01:41
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Növessz gerincet (ha már a férjednek nincs attól neked még lehet) és ülj le vele őszintén megbeszélni a dolgaitokat.

Itt már nincs kapcsolat amit menteni lehetne, szóval mindenkinek jobb lenne elválni. Ha fontosak nektek, akkor ajánlott lenne nem szar párkapcsolati példát mutatni a kölyköknek.

2023. aug. 11. 02:06
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Ja és részeg alkalmak eggyikekor ennek a barátnak azt mondtam bárcsak őt választottam volna anno.

Itt toltad túl.

2023. aug. 11. 03:04
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

Mi tart ennyire össze a hűtlen ferjeddel?

Ő testileg, te lélekben máshol jársz már. Külön utak. Akkor kinek jó ez?

2023. aug. 11. 04:03
 5/17 A kérdező kommentje:

1.Ez miért releváns? Nincs neki senkije. Most kissé mélyen van egy kapcsolat után így társat keres. Segítek neki.

2.Irtam bárhol megcsalnám? Nem!!! Segítséget kértem hogy nyomjam az érzést el....

3.Lehet igen túl ezt tudom én is. Segítséget kértem.

4.Nem bizonyított a csalás :/ Ezért sem tudok érzelmileg elnegedni....szeretem :(

2023. aug. 11. 10:11
 6/17 anonim ***** válasza:
35%
Gondolj arra, hogy mire megismered, akkor rajossz megis a ferjed a jobb
2023. aug. 11. 10:53
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Amugy miert nem hagyod el?
2023. aug. 11. 10:54
 8/17 A kérdező kommentje:
7 Miért? Mert valahol még mindig nagyon szeretem:(
2023. aug. 11. 11:40
 9/17 anonim ***** válasza:
97%
8. Akkor szenvedj és hagyd tovább hogy megalázzanak. Másik pasiban majd akkor gondolkodj, ha elváltál. Felnőtt ember vagy, nem valami utolsó ösztönlény, hogy ne tudj uralkodni az érzéseiden.
2023. aug. 11. 14:19
 10/17 A kérdező kommentje:
Utolsó az érzelmeimen nem tudok uralkodni. Tetteken igen. Ne savazz!!!!
2023. aug. 11. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!