Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Vonzódom a barátom barátjához. Erotikus álmaim is voltak vele.
Sziasztok! 3,5 éve vagyok együtt a barátommal, lassan fél éve egy albérletben lakunk két barátjával.
Az egyikkel, aki mondjuk legyen B nagyon jól elvagyunk.
Az elmúlt egy hónapban azt vettem észre, hogy szinte minden nap flörtölünk. Nagyon szeretem a barátomat és nem akarom elveszíteni, de egyszerűen vonzódom B-hez.
Filmet nézünk egy ágyban mikor nincs otthon a párom és simogatja a kezem, megjegyzéseket tesz, hogy csinos és sexi vagyok, együtt készülödünk a fürdőben, fogat is mostunk együtt.
Szilveszterkor elég erotikusan táncoltunk. Mikor hazaértünk még rágyújtottunk, és kb.5 cm-ről beszélgettünk és nem sokon múlt hogy ne csók legyen belőle. Mikor elszívtuk a cigit, azt mondta inkább elmegy aludni, nem szabad engednünk a kísértésnek.
Egyszerűen nem tudom mit csináljak.
Vonzódom hozzá és imádok vele flörtölni.
Utáltam mikor bemutatott a párom neki és jött hozzánk,de mióta összeköltöztünk nagyon forr köztünk a levegő...
Már a párom is megjegyezte,hogy sok időt töltünk együtt B-vel.
Lehet, hogy ez a miatt van, hogy a páromtól mióta összeköltöztünk nem kapom meg a gyengéd érintéseket stb. ,B-től meg igen?
Nem tudom mit csináljak, nagyon szeretem a barátomat,de érdekel,hogy milyen lenne B-vel a csók,a sex...
Kíváncsiság. Ennyi.
Ha tényleg szereted a párod, akkor nem fogod megcsalni. De ha már ilyen komolyabb dolgok foglalkoztatnak B-vel, akkor érdemes elgondolkozni, hogy konkrétan ez mi. Mert szerintem nem szerelem, csak vonzódás. Gondolom az is közre játszik, hogy a flört miatt nem kapod meg a barátodtól a gyengédséged, és mivel B-től megkapod így azt hiszed, hogy vele szeretnél lenni vagy nem is tudom.
Szerintem beszéld meg külön a sráccal, külön a pároddal.
Akkor valószínűleg így pótolod. De ez biztos nem szerelem, az ilyenek nem azok szoktak lenni. Ha hajt a kíváncsiság, akkor előtte szakíts a pároddal, de akkor lehet nem fogad vissza. Vagy legyőzöd a kíváncsiságod. Talán jobb lenne, ha kitúrnátok azt a srácot, megbeszélni, hogy neked vannak érdekes gondolataid, amik miatt kellemetlenül érzed magad, tönkremenne a kapcsolatod.
Ezt ne hallgasd el. Ha más nem, akkor a sráccal beszélj, hogy ez így nem mehet tovább, valamit csináljatok.
Kitúrni nem igazán menne,mert ő szerezte az albérletet és a párom meg ő kb.10éve nagyon jó barátok.
Az biztos,hogy beszélni kellene a sráccal,(a párommal nem mernék erről beszélni)de a beszélgetés kezdeményezése nagyon nehezen menne és félék attól,hogy akkor ezek a dolgok elmúlnának,és hiányoznának.
Tudom,hogy csak vonzódás és kiváncsiság és lehet hülyeség,de lehet csak addig éredekelne míg nem kapom meg.
A páromat nem akarom elveszíteni,mert ő a legfontosabb nekem az életemben.
Ameddig látod, addig biztos megmarad a vonzódás:S
Ha a barátodnak elmondod, örökre féltékeny lesz, és lehet, hogy bízni sem fog benned.
A csók megtörténne, sok esély van arra ,hogy később is akarnád, mert annyira jól esne neked.
Biztos nehéz, de muszáj eltávolodnod tőle:S kerülnöd kell, amíg el nem múlik a vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!