Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erotikus játékra kinek van ötlete?
Párommal a távolság miatt csak havonta tudunk együtt tölteni 5-6 napot, és most elhatároztam hogy az együtt töltött napokon minden nap szeretnék vele valami erotikus jellegű játékot összehozni, tehát nem szeretkezni vagy hasonlók... (bár valószínű az lesz a vége, de nem ez a cél) csak egyszerűen szeretnék pár ilyen játékkal meglepni, mint pl. a felelsz vagy mersz erotikus verzióban, vagy bármi ami erotikus tartalmú, szerintem értitek!
Kérlek komoly, tippeket, tapasztalatokat és válaszokat adjatok, szerintem sokan vennék hasznát az ötleteknek!
Férfiak és nők válaszára egyaránt számítok.
Köszönöm
Kérem, tapasztalatlanok, álmodozók és bunkó trollok kíméljenek a válaszaikkal!
u.i. nem vagyok tizenéves, ne kezeljétek úgy a kérdést!
De jó lett volna, ha tizenéves vagy :( Istenem pedig egyből olyan jó szaftos, undorító és beteges szituáció ugrott be.
Komolyan pedig a felelsz vagy mersz jó ötlet, vagy talán valamilyen pikánsabb szerepjáték.
Köszönöm :)
Konkrétumokat és példákat is ha kérhetném :)
Troll üzenete:
Szerintem az ápoló nős a jó!
érzékek kertje társasjáték
am ugyan ebben a szituációban vagyok mint te csak én 2-3 napra tudok vele találkozni
Mi még nem próbáltuk ki ezt a társasjátékot, de szerinte ami késik az nem múlik
remélem jó ötlet :) 20/F
A válasz megírásának időpontja: ma 23:27
nekem úgy tűnt, hogy az illető hölgy
vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!