Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan nagyon vonzodom férjem barátjához (nem értem magam, pedig nagyon szeretem férjem. )😪 mit tegyek???
Fellángolás. Ilyen előfordul másokkal is, és ez annyira belülről jön, hogy mem tudsz tenni ellene. A döntés viszont a te kezedben van, hogy megcsalod vagy megmarad a családi/baráti béke.
En is igy vagyok pont a párom haverjával.
Én azóta kerülöm a fiú társaságát. Nem egy jó dolog ez sem, viszont hatásos mert nem szeretném az ő kapcsolatukat sem kockáztatni. Így mindenki happy, és bennem is egyre inkább múlik azóta ez a szörnyű érzés a haver felé.
3as,
Még kész szerencse hogy itt vannak a férfiak és mindent olyan jól kézben tartanak...
Mi lenne a világgal? Haj-jajj! :))
#4 ahogy mondod. Én néztem ezt a Csernobil sorozatot is...nem nagyon hiszem el, hogy valóban úgy volt, hogy férfiak okozták...biztos, hogy valami pasi mondta egy nőnek, hogy "menj be légyszíves, nyomd meg a zöld gombot míg kimegyek egy cigire"...biztos, hogy nem a zöldet nyomta meg a nő. Titanicnal is, tuti, hogy egy nő rázta a seggét annak a férfinak akinek a jéghegyeket kellett volna figyelnie, elvette a figyelmét. Meg Trója...mindegy.
Most meg a kérdező...szerencsétlen pasi dolgozik, kitudja reggeltől estig, erre a nő a legjobb haverjára izgul rá. Két gyerek mellet, kérdező nem jó, nem jó szetszakitani a dolgokat, nem jó csonka családban felnőni, nem jó ha eltűnik az apai minta. Egy ilyennél mindig a gyerek fogja saját magát hibáztatni...miközben nem ő a hibás, hanem a puncid.
Amúgy ez a házasság is, szerintem akkora egy üzlet az egyháznak, már teljesen elavult az egész ehhez a mai világhoz. Valahogy belekellene írni, hogy 2-3 évente, büntetlenül a férfi és ritka esetben a nő is elmehet dugni akivel akar. És ez 20-30-40 év múlva kutyahétköznapi lenne és nem lenne ennyi válás, szakítás, lelki sérült gyerekek stb.
Gyerekek ne szidjátok már a nőket, úgy csinálva mintha a férfiak nem kúrnának félre, nem a házas pasik adnák a k.rvák kuncsaftjainak a 60-70%-át, szívük szerint nem dugnák meg a szomszédos egyetemista lányt ha nem derülne ki.
#6 offtopic, de milyen zöld gombot nyomtak meg a sorozatban? :o Mikor Akimov megnyomta az AZ-5-öt már úgyis mindegy volt, semmi nem volt ami az alfa együtthatót csökkenteni tudta volna, a kocka el volt vetve.
*9 *
Az hogy érzek 1 vágyat az miért rib @nckodas?
Soha nem volt semmi köztünk és nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!