Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan nagyon vonzodom férjem barátjához (nem értem magam, pedig nagyon szeretem férjem. )😪 mit tegyek???
9. Vagyok megint.
Mert ki ábrándozik más pasiról, amikor a férje benne van?
Miért nem koncentrálsz arra akit szeretsz elvileg? Neked hogy esne a fordított helyzet?
*9
Miert szerinted a férjem soha nem abrandozott másról mi? 😅
Én is voltam így, ráadásul rosszabb helyzetben mint te. Én a férjem testvérére voltam rákattanva fejben nagyon sokáig, évekig. Egyszerűen nem tudtam megmagyarázni hogy honnan jön ez az egész, mert habár nem néz ki rosszul, de annyira nagyon jó pasinak sem mondanám.
És úgy gondoltam, hogy a sógorom is vonzódik én hozzám a tekintetéből leszűrve. Végigmért stb. Aztán rájöttem, hogy nemcsak engem néz úgy, hanem mindent nőt kb.maga körül. Igazából azt, hogy teljesen elmúlt nálam a vonzalom, nem ennek köszönhetem. Történt egy olyan dolog, amivel teljesen elvágta magát nálam,és azóta már nem "úgy"gondolok rá.
Picit hiányzik ez a fellángolás és " izgalom", de egyúttal nagyon örülök, hogy véget ért, mert úgysem történhetett volna semmi olyasmi köztünk.
Úgy szereted a férjed mint én téged!
Vonz az új kolbász! Hiányos van, unod az itthoni meg szokottat.
Ha én lennék a férjed akkor tuti összehoznék egy hàrmast ;)
Egyébként meg az nàlam is meg van hogy màs nőkre gondolok szex közben... csak mindig màsikra.
34 F
elindult egy fantázia és gyökeret eresztett. Hidd el, egy pasinak tucatjával van hasonló évente, rá fixálunk valamire, főleg olyanra, ami "lehetséges" és akkor hónapokig csak ezen tudunk agyalni. Ha meg megtörténik, már nem is annyira nagy szám. Hamarosan elmúlik, vagy jön más, vagy megunod, vagy már hirtelen nem lesz izgató, vagy végre kidugod magad.
Persze az nem segít, ha a pasi közben csapja neked a szelet, de ha tényleg nincs szándékodban lépni, akkor tereld el egy másik fantáziával a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!