Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan nagyon vonzodom férjem barátjához (nem értem magam, pedig nagyon szeretem férjem. )😪 mit tegyek???
Figyelt kérdés
Annyira bánt a dolgod hogy olyan szinten vonzodom a férjem baratjahoz hogy az már rá nézve sértő . Sex közbe is csak rá gondolok. A lényeg férjemmel 11 éve vagyunk együtt 2 gyerekünk van, jó a kapcsolatunk de valahogy nem tudom most mi lett velem. Hogy nyomjam ezt el magamban mit tegyek??? ( és tudom h férjem barátja is nagyon vonzódik hozzám látom ahogy rám néz brutális ez a vonzalom kettőnk között van soha nem éreztem ilyet még)#sexualisvonzalom
2022. jan. 5. 01:17
21/35 anonim válasza:
Én a helyedben Radics Petit néznék
22/35 anonim válasza:
Légy észnél, pár ember életével játszol!
23/35 anonim válasza:
Az ilyen milfeket kell rojtosra pakolni.
26/35 anonim válasza:
"Soha nem volt semmi köztünk és nem is lesz." *még nem volt, de lesz.
"pedig nagyon szeretem férjem" Akkor nem lenne ez a kérdés.
Legalább magadnak ne hazudj kérdező.
27/35 anonim válasza:
#25! Te egy agresszív ember lehetsz. Mit érsz el azzal ha szájba tekersz egy csalfa nőt? Menni akar akkor menjen! Miért kell ütlegelni?
28/35 anonim válasza:
26-os.
Ez nem törvényszerű. Én is beleképzeltem már sok helyzetbe magam, ugyanebben is voltam mint a kérdező, és tökre örültem neki mikor valaki azt mondta nekem, hogy "ha még nem volt semmi, akkor majd lesz" Főleg ha van vonzalom
Hát élőpélda vagyok hogy ez a világ legnagyobb baromsága.
Nekem ugyan nem lett semmi.
29/35 anonim válasza:
Én megengedném, h szexeljetek, h én lennék a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!