Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem túlságosan vonzódom a párom egyik barátjához. Mit tegyek?
Ha képes lennél felrúgni ezért a kapcsolatodat, akkor nem szereted és nem is tiszteled a párodat. Ne is rabold a fiú idejét, mert előbb-utóbb úgyis megcsalod (erkölcsi gát nem hiszem hogy van benned, az írásod alapján).
Tudod az igazi szereteten, tiszteleten, ragaszkodáson alapuló kapcsolat mindennél többet ér, többet ér egy múló fellángolásnál, vonzalomnál. Aki szereti a párját, és úgy érzi, megtalálta az igazit, még akkor sem hagyja el, ha beleszeret másba. Mi pl. szintén sok éve együtt vagyunk, és egyszer előfordult, hogy szerelmes lettem valaki másba, de tudtam, hogy ez csak a hormonok játéka, legyőztem magamban, és soha meg se fordult a fejemben, hogy elhagyjam ezért a páromat, mert még egy ilyen jó ember nincs a világon, nagyon szeretem, az a zavaró szerelem meg már el is múlt. Erről ennyit. Egyszerű. Vagy van gyomrod megcsalni a párodat, vagy nincs. Az érzéseidről nem tehetsz, de arról, hogy mit kezdesz velük, igen.
26/L
Semmi képpen ne add a tudtára, hogy vonzódsz a barátjához.
Könnyen lehet hogy szakítani fog, és nagyon megfogod bánni hogy a tudtára adtad.
Szerintem próbáld meg magadban elfelejteni ezt az egészet, ha nem megy, akkor muszáj lesz szakítanod vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!