Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri az embernek megölnie magát egy nő miatt?
18-as.
Munkahelyet kaphatsz másikat úgy mint barátnőt is..
De új életet nem és egészséget se minden esetben.
Ha valakinek ilyen jut az eszébe gondoljon arra mennyi ember küzd napi szinten az életéért. Egy egészséges, életerős emberrel nem történhet olyan ami indokoltá tenné hogy ezt az utat válassza. Mindig mindenből van kiút, van megoldás. Csak nem szabad szégyellni segítséget kérni.
"viszont egy idő után különösebb ok nélkül elhagy"
Na, ácsi! Ezt az állítást fogalmazd át magadban, kérdező. Attól, hogy valakinek egy döntése számodra érthetetlen, még nem jelenti azt, hogy értelmetlen. Csak éppen férfiaggyal próbáljuk megérteni a nő érzések, megérzések mentén született döntését. Nem fog menni! El kell fogadni, és kész. De abban biztos lehetsz, hogy ha téged valaki megcsal, vagy elhagy, abban a te kezed is vastagon benne van.
Teljesen átérzem, és bár mindenki azt mondja, hogy nem éri meg, valahol mégis úgy érzem megérné.
Amikor olyasvalakit veszítesz el, kit nem tudsz pótolni, valahogy nem vigasztal a "lesz más".
Az évek telnek és sehogy sem lesz jobb. Pedig mindenki azt mondta, hogy az lesz...
Én megbántam, hogy annó nem próbálkoztam többször hogy ennek vége legyen.
De mindenki helyzete más, van kinek nem éri meg és úgy látszik van akinek igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!