Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megéri az embernek megölnie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri az embernek megölnie magát egy nő miatt?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor megtalálod életed szerelmét, aki miatt fel kelsz minden nap és aki motivációt ad neked a mindennapokhoz, viszont egy idő után különösebb ok nélkül elhagy.

2023. aug. 10. 07:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%

Az életed soha senkiért és semmiért nem érdemes eldobnod.

Volt mikor én is teljesen padlón voltam és azt hittem már sosem lesz olyan jó senkivel, és lett, sokkal jobb is.

Utólag nem is értettem már miért bánkódtam évekig valaki miatt. És tudod mi a legnagyobb vicc? Hogy ez a személy akkor kezdett teperni utánam mikor már túl voltam rajta, soha többet nem kellett volna már. :D

2023. aug. 10. 07:51
 2/26 anonim válasza:
87%
Egyértelmű NEM a válasz. Most biztosan rossz, nagyon fáj de hidd el évek múlva teljesen át fogod értékelni amit most helyesnek gondolsz. Az életet nem szabad eldobni semmiért.
2023. aug. 10. 08:02
 3/26 anonim ***** válasza:
83%

Se nőért, se férfiért. Igen szélsőséges esetekben áldoznám fel magam valakiért...

Majd jön a következő, aki lehet hogy tényleg a nagy ő lesz. De ez is 50-50, ahogy a többi is.

Ezeket az időket gyászold meg, és fogd fel úgy hogy ebben az időben amíg egyedül vagy 100 százalékosan magadra tudsz koncentrálni, magaddal tudsz foglalkozni.

2023. aug. 10. 08:02
 4/26 anonim ***** válasza:
78%

NEM!!!

Inkább pszichológust javaslok, akinek kibeszélheted a gondolataidat.

2023. aug. 10. 08:08
 5/26 anonim ***** válasza:
86%
Olyanért aki le se ejt?
2023. aug. 10. 08:25
 6/26 anonim ***** válasza:
32%
Ezért így specifikusan nem, de önmagában véve mindenkinek megéri, mert az élet értelmetlen. De aztán mindenki továbblép, fogy is szépen az alkohol, cigi a boltokban, a sok kábítószerre hajazó vényköteles gyógyszer a patikákban és a drog az utcán.
2023. aug. 10. 08:27
 7/26 anonim ***** válasza:
84%
Húsz évesen, az első szerelem után én is gondoltam ilyen hülyeségre. Lemaradtam volna életem szerelméről és rengeteg csodálatos dologról, ha akkor megteszem.
2023. aug. 10. 08:30
 8/26 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Nem éri meg! Egyszerűen el kell fogadnod, hogy ez a nő nem Neked volt szánva! Keress magadnak egy hasonló tipust!
2023. aug. 10. 08:39
 9/26 anonim ***** válasza:
40%
Úgy látom, nem vagy tisztában még csak a "megéri" szó jelentésével se...
2023. aug. 10. 08:40
 10/26 anonim ***** válasza:
40%
Férfi nem annyira tud igy erezmi! Inkabb nők szoktak ilyesmit erezni! De nem, nem éri meg
2023. aug. 10. 10:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!