Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri az embernek megölnie magát egy nő miatt?
10.
Ez az általánosítás honnan ered a számodra?
Szendi Gábor pszichológustól olvastam egyszer egy olyasmit hogy kezdetben nehéz a szakítás, sok negatív érzéssel jár, de egy idő után rájön az ember hogy sikeresen szaporodni mással is lehet.
Ő a logikus gondolkodást preferálja :)
Én csak önmagam miatt ölném meg magam, ha már nem érzem magam hasznosnak pl. elveszteném a munkám és nem találnék újat, de akkor sem maga a konkrét munkahely miatt, hanem hogy életem utolsó értelme elveszett.
38/f
Úristen munkahely elvesztése miatt megölni magad? Még nagyobb butaság. Én maximum akkor tudnám ezt elképzelni ha halálos beteg lennék és tényleg semmi de semmi esélyem nem lenne meggyógyulni és csak szenvednék. De simán elképzelem hogy akkor is kapaszkodnék az életembe tíz kézzel. :D
Gondolni sem szabad ilyenre, ha mégis megfordult már a fejedben keress fel egy pszichológust.
Beszélj valakivel erről a környezetedből. És fel a fejjel, idővel minden könnyebb lesz. :)
Köszönöm a válaszokat!
Én is úgy hiszem, hogy igazatok van és bár tudatosan tudom, hogy valóban nem ér ennyit ez a nő, de a szívem még is minden nap megszakad mikor eszembe jut és nem igazán élvezem így a földi létet.
Alig telt el egy kis idő, de miután elhagyott már egy másik srác volt az életébe és ez olyan szintű gyűlöletet támasztott fel bennem, hogy úgy érzem teljesen felemészt. A harag és a bánat egyszerre mardossa a lelkemet és nem igazán látom a kiutat. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mégis mi a fenét kéne tennem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!