Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha erősen vonzónak találsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha erősen vonzónak találsz valakit, mennyi ideig kell, hogy ne lásd, ne tudj róla semmit, hogy ez elmúljon?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 11:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Saját példa: évek óta függője vagyok vakakinek, ma már elítélt bűnöző és meg most is annyira vonzodom hozza hogy belehalok….

Legalább nem lehet másé sem

2023. aug. 8. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem elmúlni teljesen sosem tud, enyhülni akkor, ha van, aki "felülírja".

Van egy nős férfi, tavaly kavartunk, aztán nem is hallottam róla kb. 1 évig. A napokban jelentkezett, hogy találkozhatnánk megint. Hát, ha meg tudjuk oldani, nem kérdés, hogy rohanok, mert ő legalább nagyon vonzó számomra, kívánom rendesen, egyedülállókkal meg hiába bszakodok, annyira nem mozgatnak meg, mint egy portörlés.

Ez ilyen. Akiért "megőrülsz", az sosem fog hidegen hagyni, max. ha jól lepusztul vagy mond/tesz valami durván kiábrándítót. Ha jön más, aki legalább akkora hatással van rád, az segít, hogy az iránta érzett vonzalom elhalványuljon valamelyest. Csak nem biztos, hogy jön. Semlegesek jöhetnek tömegesen, velük nincs kisegítve az ember.

2023. aug. 8. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
7-es, dehogy! A szex nagymértékben növeli a vonzalmat, nagyon borzasztónak kell lenni, hogy kiábránduljon tőle valaki. Eleve a testi közelség, az intimitás olyan hormonokat szabadít fel, ami kötődést alakít ki. Nem jó ötlet, hogy így ábrándulj ki valakiből.
2023. aug. 8. 12:50
 14/15 anonim ***** válasza:

13

Ugy ertettem hogy nem egy olyan pasim van/volt aki halálosan tetszik de attól megesik hogy orgazmusom sincs velük.

Nem kiábrándulok belőlük, velük jàrok, hanem csak valahogy nem olyan az egész.

2023. aug. 8. 12:54
 15/15 anonim ***** válasza:

"Ha erősen vonzónak találsz valakit, mennyi ideig kell, hogy ne lásd, ne tudj róla semmit, hogy ez elmúljon?"

Minél többet látom és minél több dolgot tudok róla, annál hamarabb ráébredek, hogy valójában csak a róla alkotott illúzióba szerettem bele.

2023. aug. 8. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!