Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő csak ritkán kezdeményez fizikai kontaktust, azt jelenti, hogy nem talál vonzónak?
Figyelt kérdés
Amikor én közeledem (10-ből 9-szer) soha nem húzódik el, sőt, inkább örül neki, de ő maga ritkán viszonozza, még ritkábban kezdeményezi.
Ez így normális, vagy ebből inkább arra lehet következtetni, hogy nem annyira jövök be neki?
2022. nov. 19. 16:23
1/8 anonim válasza:
Nem tudja mit akar tőled. Gondolom elég instabil helyzetben van az ismerkedésetek, mert a nő bizonytalan.
2/8 A kérdező kommentje:
#1 Ezt nem érzem így egyáltalán. Pl. egész nap írkál, meg csókolózni pl. szeret. Azt sokszor inkább ő kezdeményezi.
2022. nov. 19. 16:50
4/8 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok amúgy?
Mióta ismeritek egymást és milyen szinten van az ismerkedésetek?
5/8 A kérdező kommentje:
Azt mondanám, hogy korai stádium eléggé. Kb. 3 hete ismerjük egymást.
Talán egy picit félénk ilyen szempontból, az biztos, hogy még hetek fognak eltelni, mire lesz szex (ha valaha is összejön), nem az a könnyen kapható típus. Ez engem amúgy nem zavar
Talán ezért is merült fel bennem, hogy nem talál eléggé vonzónak.
Simogatásban mindent enged, sőt szerintem szereti is, kivéve az intim részeket.
2022. nov. 19. 17:02
6/8 anonim válasza:
Lehet, van más is a képben, talán őrlődik.
7/8 anonim válasza:
Ilyen korai szakaszban még én sem kezdeményezek nőként, akármilyen vonzó is a másik, megvárom és fogadom a közeledést.
8/8 anonim válasza:
Lehet ilyen a személyisége. Nem vagyunk egyformák ezen a téren sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!