Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha erősen vonzónak találsz valakit, mennyi ideig kell, hogy ne lásd, ne tudj róla semmit, hogy ez elmúljon?
Van mikor ez nem idő függvénye.
Ha valakihez nagyon nagyon vonzódsz és meglátod 10 év múlva, és persze ha nem pukkant le nagyon, ugyanúgy vonzódni fogsz hozzá. :)
Az hogy nincs a közelemben nincs kontakt és látom pl hogy c.gó körökben forog, meg az alja a párja is és ő ez, es közben van más barátom meg azután megint másik, nagyban csillapítja azt hogy nem vágyom annyira rá.
Korábban még nagyon fel voltam "hevülve" iránta, vele szeretkeztem álmomban is stb, de így, hogy más ingerek érnek nem őrülök bele a hiányába.
Van valaki, akit még ma is vonzónak találnék, ha látnám őt, ez teljesen biztos. Igaz, csak hónapok teltek el...
Emberileg csalódtam benne, összetörte a szívemet, és ezen viszont még nem vagyok túl.
32/N
Folyt Es az is nagyban csillapito tényező ha pl összejönnènk vagy lefeküdnénk elképzelhető az is hogy az meg rossz lenne. Ezt nem tudhatom.
De megesett már velem hogy vágyom valakire nagyon, mikozben az ágyban a valóságban orgazmusom sincs amugy vele meg semmi.
Teljesen más egy vonzódás, vágy, mint amikor valakivel vagyok ténylegesen.
Nem tudom, én 21hónapnál tartok és még nem múlt el.
Nem tudom, mi köze van a függőséghez. Ha jó pasi, akkor úgy is jó pasi, ha nem látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!