Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha erősen vonzónak találsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha erősen vonzónak találsz valakit, mennyi ideig kell, hogy ne lásd, ne tudj róla semmit, hogy ez elmúljon?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 11:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A vonzalom nem hinném, hogy elmúlik, azaz később is vonzónak fogod találni. Itt azokat a hamis reményeket kell elengedni, amiket vele szemben táplálsz, de nem teljesedhetnek be - ha jól értem.
2023. aug. 8. 11:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Van mikor ez nem idő függvénye.

Ha valakihez nagyon nagyon vonzódsz és meglátod 10 év múlva, és persze ha nem pukkant le nagyon, ugyanúgy vonzódni fogsz hozzá. :)

2023. aug. 8. 11:25
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
A "nagy okosak" szerint félév - 2 év, de a laikusok meg 8 év után is vonzódnak a másikhoz, bár a szakértők szerint az csak azért történik, mert nem teljesedett be a kémia, szerelem, mániákus módon ragaszkodik az ember. Na hogy most ebből mi igaz mindenki döntse el maga.
2023. aug. 8. 11:31
 4/15 anonim ***** válasza:
De nekem is volt olyan hogy valakihez nagyon vonzódtam majd csalódtam benne egyéb dolog miatt és ki is ábrándultam. Vagy épp jött egy másik személy és utána csak ő létezett már.
2023. aug. 8. 11:42
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy nincs a közelemben nincs kontakt és látom pl hogy c.gó körökben forog, meg az alja a párja is és ő ez, es közben van más barátom meg azután megint másik, nagyban csillapítja azt hogy nem vágyom annyira rá.

Korábban még nagyon fel voltam "hevülve" iránta, vele szeretkeztem álmomban is stb, de így, hogy más ingerek érnek nem őrülök bele a hiányába.

2023. aug. 8. 11:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Van valaki, akit még ma is vonzónak találnék, ha látnám őt, ez teljesen biztos. Igaz, csak hónapok teltek el...

Emberileg csalódtam benne, összetörte a szívemet, és ezen viszont még nem vagyok túl.

32/N

2023. aug. 8. 11:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Folyt Es az is nagyban csillapito tényező ha pl összejönnènk vagy lefeküdnénk elképzelhető az is hogy az meg rossz lenne. Ezt nem tudhatom.

De megesett már velem hogy vágyom valakire nagyon, mikozben az ágyban a valóságban orgazmusom sincs amugy vele meg semmi.

Teljesen más egy vonzódás, vágy, mint amikor valakivel vagyok ténylegesen.

2023. aug. 8. 11:54
 8/15 anonim ***** válasza:
(5 és 7. Voltam)
2023. aug. 8. 11:54
 9/15 anonim ***** válasza:
45%
Akkor is vonzódni fogsz pláne ha függő típus vagy
2023. aug. 8. 11:56
 10/15 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom, én 21hónapnál tartok és még nem múlt el.

Nem tudom, mi köze van a függőséghez. Ha jó pasi, akkor úgy is jó pasi, ha nem látom.

2023. aug. 8. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!