Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek alapján szexuálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján szexuálisan vonzónak tarthat vagy csak “barátkozna”? 24/l

Figyelt kérdés
Együtt voltunk fél éve, de csak 2 hónapig tartott. Akkor nagyon durván vonzónak és szexinek tartott, de aztán mondta, hogy elmúlt a fellángolás. Köszönőviszonyban vagyunk csak, semmi több. Utóbbi időben kifejezetten sokszor néz, (mások is mondják), de ha ránézek elkapja tekintetét. Részegen viszont képes zavarbaejtően hosszan bámulni, keresi a társaságom. De nem érzem, hogy flörtölni próbálna, nem dícseri a kinézetem sem, inkább olyan érzelmes. Legutóbb a semmiből odajött becsiccsentve, hogy hiányzom neki, megölelt, és ezt megspékelte azzal, hogy még később este rám is írt, hogy örült, hogy láthatott. Elképzelhető, hogy csak mint “ember/barát” hiányzom?

2023. márc. 19. 00:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Éppen nincs nője.
2023. márc. 19. 00:37
 2/11 A kérdező kommentje:
De jelenleg barátnője van. De kérlek a kérdésee válaszolj
2023. márc. 19. 00:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt igy nem lehet tudni. Lehet csak a mostani nőjével nem jo a szex.

Mondjuk nekem is volt egy ilyen haverom, akivel egyszer feküdtünk le, aztan vagy 15 évig került. Ő is sokszor nézett, es ha észrevettem elkapta a tekintetét. De ilyeneket sose tett vagy mondott.

Később beismerte, hogy sose voltam neki közömbös.

De ez baromi ritka. Nálad inkabb az lehet hogy huzna még. De mondom nem tudni. Ha szeret, akkor téged fog választani. Előbb vagy utóbb...

2023. márc. 19. 00:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak meg akarna újra húzni. Az meg, hogy részeg állapotában kereste a társaságod, az nem jelent semmit.
2023. márc. 19. 01:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem barátkozásból bámul.
2023. márc. 19. 08:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Dugna barátnő mellett, ennyi a történet.
2023. márc. 19. 08:47
 7/11 Oldfire ***** válasza:
100%
Igy első hallásra csak megakart/ akar dönteni.Érzelem nélkül. Könnyen megszerezhetőnek tart. Akkor kellesz neki amikor nincs más. Őnzö fajankó. Legyen tartásod és ne engedd magadhoz közel. Csak kihasznál.
2023. márc. 19. 09:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokat ne gondolj bele, fel áll a f_sza.
2023. márc. 19. 09:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem gondolok sokat, örülnék ha vonzónak tartana. De akkor flörtölne, nem?
2023. márc. 19. 13:46
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Miért nem felejted el? Barátnője van!
2023. márc. 19. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!