Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy làny azt mondja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy làny azt mondja egy fiúnak hogy hagyjàk a dolgot, erre a srác mèg helyesel is, úgymond, akkor sosem érzèsei a làny felé, vagy az is lehet, hogy csak sértett?

Figyelt kérdés

Nyilván küzdött volna érte, ha kicsit is érdekelné őt, nem?

Előre is köszi!

2023. aug. 3. 21:35
1 2 3
 22/26 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzàtennèk ehhez az egészhez, hogy akkor kezdett el engem hanyagolni, amikor a problémái lettek, de az egész "kapcsolat" alatt sem éreztem igazàn, hogy komolyat akarna velem, bàr èn is adtam kétértelmű jeleket, az is igaz.. Viszont azt nem értem, miért mondta egyszer azt, amikor kettőnkről beszèltünk, és nehezményeztem, hogy nem igazán vagyok neki fontos, hogy akkor költözzek oda hozzà.. Nyilván csak hülyített ezzel, mint ahogy azzal is, amikor egyszer magàtól megírta, hogy csak akarta, hogy tudjam, hogy gondol ràm..
2023. aug. 4. 16:18
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudja mit akar és nem is akar kötödni hozzád.Jó neki úgy is, ha vagy úgy is, ha nem. Egyébként fura, hogy hétvégén és ünnepnap nem nagyon akar veled lenni. Biztos nincs valakije? Egyébként nekem is mondta egy srác, hogy költözzek hozzá, aztán kiderült, hogy rajtam kívül még másoknak is mondta ugyan abban az időszakban..
2023. aug. 4. 17:57
 24/26 anonim ***** válasza:
23. Pot anyut keresett azert.
2023. aug. 4. 18:30
 25/26 A kérdező kommentje:

Hm.. igen, ez jó kérdés. Ezt már más is mondta, hogy volt rajtam kívül neki más is. Elvileg, egy lánnyal előttem lett vége, 2 héttel. Nem tudom, hogy vele valóban megszakította-e a kapcsolatot, de amikor szóba került, akkor úgy tűnt. Egyszer, amikor jött volna hozzàm hétvégén, akkor azt írta, hogy azért nem tud jönni, mert el van havazva.. De hogy pontosan mivel, azt sosem tudtam meg. Kérdeztem őt, hogy dolgozott-e, de csak így nagyvonalakban mondta el, hogy ezer dolga volt. Olyan volt, mintha titkolna valamit. Amikor így kérdezgettem őt, még mondta is, hogy a nők szeretik a titokzatos pasikat.. Volt olyan hétvège, amikor azt mondta, hogy csak otthon volt, ès végre pihent, filmezett, ilyesmik. Egy hosszú kapcsolatában, ami 7 éves volt, az utolsó 2 évben màr csalta a lányt. Talàn ez is beszédes lehet, nem tudom. Bàr egyszer még ő Kérdezte meg, hogy ràuntam-e, mert ő nem unt ènràm.

24-es válaszoló: Ez is lehet, de azt mondta, hogy ő pont nem az a tipikus pasi, ő nem várja el, hogy mossak rà, vagy főzzek neki, és ehhez hasonlók.

2023. aug. 4. 19:55
 26/26 A kérdező kommentje:
És mèg ez volt a furi, amikor később jött ezen a hétvégén, (rosszul írtam, mert végül jött, csak nagyon későn) hogy ő màr tud jönni d.u. vagy én is àtmehetek hozzá, este.. Mintha valaki lett volna a lakásban, vagy nem is tudom. Amúgy, nagyon sokáig volt fent, főként hètvègente, mert azt mondta, hogy akkor átfordul ez nàla. Persze ez lehetett csak szimplán amiatt, amiért olyankor másnap nincsen munka. Nem tudom, nem akarom már túl kombinálni ezt az egészet, de azért voltak érdekes dolgai.
2023. aug. 4. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!