Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet békésen elválni egymástól, ha az egyik fél sértett a pénzügyek miatt?
Egy éve csak annyi bevételem van, ami a kaját, tisztítószereket és az élvezeti cikkeket fedezi, a bérleti díjat, rezsit a partnerem fizeti. Az én költségeim 100.000 forint körül vannak, az övé 300.000 ft. Mikor közös kasszán voltunk és normális fizetésem volt sem álltunk jobban anyagilag a megnövekedett igények és tartozásának rendezései miatt, ez a kezdetektől gondot jelentett. Előtte volt megtakarításom, közben is igyekeztem félretenni, de két szakítás alkalmával lefeleződött az a “plusz”, amit ő elbulizott, míg az enyém kajára és lakásra ment el, miután kibékültünk.
Türelmesen vár arra, hogy én is tudjak fizetni, de minden nap érezteti velem, hogy egyedül van az oroszlán részére. Már nem vagyunk együtt boldogok, de mind a ketten megérdemelnénk és szeretném, ha esélyt adnánk rá magunknak, akár külön is. Viszont előzőekből kiindulva követelni fogja magának a jussát és megérteném, de nem tudnám neki megadni.
El lehet válni korrekten ilyen helyzetben? Vagy várjam meg, míg képes leszek neki törleszteni?
"de két szakítás alkalmával lefeleződött az a “plusz”,"
EZt hogy kell érteni? Csak nem fizettél a pasinak? Jó nagy balek vagy. És még vissza is mentél hozzá? :D :D
A múltkor te szívtál, most rajta a sor.
Így fair.
Vagyis számoljátok bele azokat a pénzeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!