Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy làny azt mondja egy fiúnak hogy hagyjàk a dolgot, erre a srác mèg helyesel is, úgymond, akkor sosem érzèsei a làny felé, vagy az is lehet, hogy csak sértett?
Figyelt kérdés
Nyilván küzdött volna érte, ha kicsit is érdekelné őt, nem?
Előre is köszi!
2023. aug. 3. 21:35
11/26 anonim válasza:
Attól hogy szeretek valakit még lehet hagyom, mert nem illünk össze...ennyi.
12/26 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt, ez benne volt a pakliban, hogy nem annyira passzolunk össze, bizonyos dolgokban. De akkor én biztosan nagyon másképpen működöm, mert ha szeretek valaki, akkor nem engedem el.
2023. aug. 4. 00:23
13/26 anonim válasza:
12. Nem ertelek kerdezo. Le koptatod utana meg azon vagy kiakadva hogy miert nem hajt?! Remelem azert erzed a problema sujat..
Most vsgy tetszik vagy nem!!
14/26 anonim válasza:
Elküldted és most rosszul esik hogy nem kapar utánad?
15/26 A kérdező kommentje:
Nem, én csak biztos szerettem volna benne lenni, hogy nem érez irántam semmit. Nyilván ehhez őt kellene megkérdeznem, de ahhoz túlsàgosan büszke vagyok. Az egèsz kapcsolat alatt úgy tűnt, hogy ez neki inkàbb csak a szexről szólt. Ennek fényében, ez, hogy így reagált, màr gondolom nyilvánvalóvá teszi, hogy nem voltak érzèsei az irànyomba.
2023. aug. 4. 01:14
16/26 anonim válasza:
15. Miert hagytad ki , hogy dugtatok?? Úgy írtál mint ha semmi sem lett volna köztetek.. lényeges informacuot hagytal ki. Ebben az esetben felejtsd el, mert csak kihasznalt!
17/26 A kérdező kommentje:
Sajnos igazad lehet.. Köszönöm,
igyekszem őt elfelejteni.
2023. aug. 4. 01:27
18/26 anonim válasza:
16# ugyan már miért lenne ez nyilvánvaló? A szex nem csak a férfi élvezetéröl szól, hanem két emberről.
És kérdező nekem is volt már hogy szakitottak velem és mondtam hogy oké első szóra. Nem azért mert nem fájt, vagy nem érdekelt, hanem azért mert ha valaki menni akar, annak általában meg van az oka. Nem fogok könyörögni senkinek hogy maradjon, el kell fogadni a döntését.
19/26 anonim válasza:
Írtad amúgy volt valami előzmény, mi volt az? Amiből te azt hitted már nem érdekled őt.
20/26 anonim válasza:
Azért egy ilyen helyzetben nagyon fontos lenne ismerni a körülményeket. Hogy hogyan történt ez az egész. Egyszercsak minden előzmény nélkül mondtad neki, hogy hagyjuk abba, ő meg rávágta, hogy rendben, szerintem is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!