Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy làny azt mondja egy fiúnak hogy hagyjàk a dolgot, erre a srác mèg helyesel is, úgymond, akkor sosem érzèsei a làny felé, vagy az is lehet, hogy csak sértett?
Nyilván küzdött volna érte, ha kicsit is érdekelné őt, nem?
Előre is köszi!
nekem is az volt az első gondolatom amit a #2-es írt le.
Ha a lány nem akar tőled semmit, akkor te küzdhetsz meg játszhatod a hős szerelmest, csak magad alatt vágod a fát. Jobban jársz ha visszalépsz.
Engem annó a feleségem 2x pattintott le. Először nem hitte el hogy komolyan gondolom és mondta, hogy csak beszélgessünk mint barátok. Elfogadtam a döntését. Aztán azt mondta, hogy nem tudja komolyan vehet e, szóval hagyjuk inkább így volt az ismerkedési szakaszunkban 2 hét míg nem beszéltünk, ez idő alatt rájött, hogy mennyire hiányzom neki.
Szerintem manapság a pasik nem kockáztatják meg a kűzdök érte dolgot.
Mert még a végén jön azzal a csaj h zaklatja őt.
Ha én nőként azt mondom nem, akkor nem.
Nem kéretem magam...
Értem, köszi a válaszokat.
Igen, ezek is lehetségesek, valóban. Csak azért, egy majdnem 5 hónapos ismertség utàn, megkèrdezném a helyében, hogy mégis mi az oka, ha annyira érdekel a làny, vagy nem is tudom.. Gondolom, hogy rosszul is eshet a másiknak, meg az egójànak is, de mègis..
"Nyilván küzdött volna érte, ha kicsit is érdekelné őt, nem?"
A lány még nem mondana ezt, hj kicsit is érdekelne a fiú.
Aki menni akar, menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!