Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez lenne a szerelem? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a szerelem? Vagy miért érzem ezt, teljesen megrémít

Figyelt kérdés

Nos igen,baba téma.

Én sosem voltam az tipik anyuka típus, nem akartam gyereket, nem érdekelt a dolog. Nem volt pàrom egy jò ideig 24 voltam amikor lett komoly kapcsolatom, és én voltam az a nö aki megmondta igen, védekezem alap dolog és pont. Az akkori pàrom akart volna gyereket de elfogadta, hogy én nem. Aztàn vele vége lett, màs okok miatt.

Most megismertem valakit és egyszerüen szabàlyosan azt érzem megbolondultam... Voltam màr szerelmes, de ez màs. Nàla azt érzem, hogy gyereket akarok töle! Én aki sose akart.... De rànézek és elképzelem milyen gyerekünk lenne és mikor làtom a tesòja gyerekeivel is milyen aranyos milyen jòl bànik velük...

Nem vagyok fiatal, 35 vagyok szòval én màr elkönyveltem nem lesz gyerekem. De most mégis meg vagyok bolondulva soha egy férfinàl sem éreztem ezt. Exemmel lehetett volna, 27-30 között pròbàlt ràvenni nyaggatott ezzel de nem.

Nos mit gondoltok?

2023. júl. 30. 11:41
1 2 3
 21/30 Derjaderja ***** válasza:
41%

19.

Én csak azt gondolom, hogy vigyázzon, főleg hogy maga is úgy fogalmaz, hogy retteg. Valami oka csak van. Ha ez őbelőle ered, akkor is megér egy pszichoterápiát, ha meg a kapcsolatból, akkor óvatosságot.

Nekem egy stabil kapcsolathoz a megnyugvás, hazatalálás érzése tartozik, nem a rettegés.

20. De az ember férje/párja iránti szerelme az már kipróbált szerelem, és szerelem és szerelem között is van különbség.

13. Egy érzés, de hogy mit engedsz oda neki az èletedből, az meg egy döntés.

A fickónak gyerekei vannak, ez is kicsit Red flag, mert az összes elvált fickó nagyon jól tudja alakítani a szuper apa szerepét. Tudok ilyenből őszintét, de akit èn ismerek, bàntalmazó kapcsolatból meglepett rokonokat, annak a volt párja is a gyerekeivel kábítja az új nőjét, ahogy anno a rokonommal is tette. Akkor a legelső feleség volt a gonosz szívtelen riherongynak beàllítva. Tudom, nemcsak ilyen sztori van.

Ilyen érzésekkel szerintem ne vállalt gyereket még. Hagyj időt, hagyd leülepedni, gondold át. Ha Te hoztál sebeket és azért félsz, azon is kell dolgozni. Van még erre igenis idő, nem hiszem hogy q férfi csak holnap akar babát, holnapután már nem, ha őszinte ő is.

2023. júl. 30. 14:12
 22/30 Derjaderja ***** válasza:
36%
Rokonokat = rokonomat
2023. júl. 30. 14:13
 23/30 anonim ***** válasza:
87%
Azért írtuk, hogy ne most, hanem éljenek együtt, és térjen vissza rá egy év múlva. Amúgy meg a tesója gyerekei. Te csak simán legitimálni próbálod itt a saját démonjaidat. Nincs erre szükség!
2023. júl. 30. 14:17
 24/30 Derjaderja ***** válasza:
0%

Elolvastam a kérdést és engem megijesztett. A megfogalmazás, valahogy az egész, ahogy azóta is fogalmaz, a rémület, a sietség stb.

Ugyanazt egy másik megfogalmazással nem ìgy éreztem volna.

Tesó gyerekét nem olvastam, az ok.

2023. júl. 30. 14:21
 25/30 anonim ***** válasza:
Hol a rémület? Egy kis hormongőzös sietség van, mert megbolondult kicsit a szerelemtől. Majd elmúlik. Neked ebben mi az ijesztő, hacsak nem az, hogy magadra próbálod kivetíteni? Te rosszul döntöttél, bánod vajon tudat alatt, hogy hogyan alakult az életed?
2023. júl. 30. 14:31
 26/30 anonim ***** válasza:
Láttam más kérdés alatt, hogy neked van kettő. Megbántad őket? Sietve jöttek?
2023. júl. 30. 14:33
 27/30 anonim ***** válasza:

24! Összekeverted. A te férjednek van gyereke, nem a kérdező pasijának🤣

Bocs, de te melyik mozit nézed? Sehol nem írta, hogy retteg. Megrémíti az érzés, hogy gyereket akar, mivel az elmúlt 35 évben nem akart. Lehet, inkább a saját démonjaiddal küzdesz te.

Nem válaszolt, mióta ismeri a férfit, tehát továbbra se tudjuk. Senki nem mondta, hogy azonnal csináljon gyereket, de ha akar és egyedül is fel tudná nevelni, akkor bőven elég annyit várni, amíg kiderül, hogy a pasi nem egy pszichopata. Aztán, hogy utána 2 évig maradnak együtt, vagy 20, azt majd az idő eldönti. Ez a kockázat minden kapcsolatban benne van.

2023. júl. 30. 14:34
 28/30 A kérdező kommentje:

Neki nincs gyereke. Tesòja gyerekeivel van sokat.

Nemtudom mi van velem.Eddig boldog voltam gyerek nélkül elfogadtam. Most meg. .

2023. júl. 30. 14:34
 29/30 A kérdező kommentje:
4 hònapja vagyunk együtt de ismerem mert egy faluban laktunk de elkerültünk mindketten munka meg kapcsolat miatt.
2023. júl. 30. 14:35
 30/30 Derjaderja ***** válasza:
26. Hálistennek nem őket és nem ezt az utolsó kapcsolatot bánom.
2023. júl. 30. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!