Normális anyám van hogy ilyet mondott? teljesen megvagyok lepodve 16/l
Kérdeztem anyut hogy idén nyáron lemegyünk e a Balatonra négyen
Mert ugye a szüleim elváltak és anyanak új pasija van,és a pasinak van egy 8 éves kislánya
És így gondoltam négyen elmehetnénk ugyis van pénze a pasinak(de ezt nem mondtam anyunak)
Mire ő neked inkább már a pasiddal kéne menned nem velünk!Menj a pasiddal!
Én a nyáron leszek 17,a fiúm meg 19.De akkor is kicsit fel voltam háborodva hogy őt tényleg ennyire nem érdekli?vagy velem van a baj hogy velük akarok menni és nem rögtön a fiúmmal!?meg meglepődtem hogy ilyen egyszerűen elengedne. Ti elendegnetek a gyereketeket 17 évesen a pasijaval aki 19!?
Örülj neki, hogy elenged a pasiddal.
Lehet meglepődött, hogy négyesben akarsz menni és nem úgy, hogy a pasidat is hívod.
Miért nem úgy kérdezted meg, hogy öten menjetek?
Nem lehet, hogy tényleg kettesben akarnak lenni?
Nekem ugyan 11 éves lányom van, de mi is szeretünk olykor csak kettesben elmenni valahova. Természetesen a gyerekkel is.
Én elengedném a lányomat 17 évesen, de küldeni nem küldeném.
Én 18 voltam mikor mentem dolgozni és albérletbe. Szóval nem baj az ha önálló valaki.
17 évesen meg simán mentem nyaralni az aktuális hapsimmal, senki nem kért számon. (anyum már nem élt, apum meg nem féltett agyon)
De ha belegondolsz lassan nagykorú leszel, nekem is furcsa lesz, ha a lányom velünk akar jönni, nem a hapsijával.
Biztos, hogy ketten akarnak lenni, ne rontsd el ezt köztük.
Tudod vannak dolgok, amikhez nem kell közönség.
Mi pl szeretünk párommal útközben megállni kis huncutságra, na most ha a gyerek is ott ülne hátul, kilőve. Persze mint írtam, hármasban is járunk, de az akkor nem csak kettőnkről szól.
Legtobb kamasznak mar ciki a szuleivel nyaralni, tobb napra elmennek magukba, te meg a anyadon lognal.
Te nem akarsz felnoni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!