Mit csináljak? Lassan 3 hónap van már az iskolából, elkezdtem normálisan tanulni, minden tantárggyal "megvagyok elégedve" kivéve a matekkal! . Úgy érzem megfogok bukni matekból! H. E. L. P
nekem az vált be, hogy neten nézek videókat a témával kapcsolatban. de a legjobbak az interaktív oldalak. ahol egyszerű példákon keresztül vezetnek el a bonyolultabbakig. és közben magad is csinálod papíron, majd ellenőrzöd,hogy jól oldottad -e meg.
emellett meg órákon is figyelj+ csináld meg a házi feladatokat, és az órai példákat is még egyszer.
hamarosan mérnök leszek,szóval van közöm a matekhoz. tényleg gyakorlás kérdése az egész.ha megérted mit kell csinálni, akkor csak gyakorolni.. és menni fog. persze a jó alapok is kellenek. nem tudom milyen témát vesztek, de középiskolában vannak témakörök amiket meg lehet csinálni úgy is,hogyha nincsen komolyabb háttértudásod(a korábbi anyagokból)
Hanyadikos vagy? Mit nem értesz?
És ez az a tényleg megértős, nem bemagolós tárgy...:D
Voltam magántanárnál,(még félév előtt) és hát sokat segített azzal a témával kapcsolatban.Csak amikor arra került a sor hogy dolgozat,akkor hopp,semmit nem tudok."Rá feszültem" vagy mi...
9-dik osztályos vagyok,a mostani anyagot azt értem,mert az könnyű:'D de holnap tz-t írok,az lesz a második egyesem,kifogom tudni javítani?:/
Próbálok optimista lenni,de kicsit nehéz..de igyekszem!
Tanulni kell sokat, és gyakorolni, na meg persze gondolkodni.
Naponta hány órát foglalkozol matekkal?
Milyen módszerrel tanulod?
Ezek ismeretében megtalálhatjuk a probléma gyökerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!