Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne a szerelem? Vagy miért érzem ezt, teljesen megrémít
Nos igen,baba téma.
Én sosem voltam az tipik anyuka típus, nem akartam gyereket, nem érdekelt a dolog. Nem volt pàrom egy jò ideig 24 voltam amikor lett komoly kapcsolatom, és én voltam az a nö aki megmondta igen, védekezem alap dolog és pont. Az akkori pàrom akart volna gyereket de elfogadta, hogy én nem. Aztàn vele vége lett, màs okok miatt.
Most megismertem valakit és egyszerüen szabàlyosan azt érzem megbolondultam... Voltam màr szerelmes, de ez màs. Nàla azt érzem, hogy gyereket akarok töle! Én aki sose akart.... De rànézek és elképzelem milyen gyerekünk lenne és mikor làtom a tesòja gyerekeivel is milyen aranyos milyen jòl bànik velük...
Nem vagyok fiatal, 35 vagyok szòval én màr elkönyveltem nem lesz gyerekem. De most mégis meg vagyok bolondulva soha egy férfinàl sem éreztem ezt. Exemmel lehetett volna, 27-30 között pròbàlt ràvenni nyaggatott ezzel de nem.
Nos mit gondoltok?
Én nem vágnék bele azonnal.
Uj kapcsolat, rózsaszín köd.... emellett 35 vagy, a kapuzárási pánik is simán játszhat.
Most isterted meg. Ergo alig tudsz róla valamit. Vagyis idő kell, együttéles, stb hogy valoban van-e esélyetek együtt.
Ha teszem azt 1-2 év mulva is ezt érzed, akkor valóban a gyereket akarod, nem csak a szerelmet.
Belevágsz, most szép is jó is minden. Aztán ha elszáll az a fenenagy szerelem? Ott maradsz egyedül egy babával.
10!
Csak szólok, a szerelem nem döntés kérdése, a szerelem egy érzelem, ami jön, vagy nem jön, a te dontesedtol és akaratodtol függetlenül
Derjaderja megérkezett 🤣
Engedjétek el....
Igen, csak nem abban a korban vagyok amikor van lehetöségem éveket vàrni. Van 4 évem, legnagyobb jòindulattal 5. És tegyük hozzà nemtudom mikor is jönne össze hiszen eddig nem akartam, fogamzàsgàtlòt hasznàlok több mint 10 éve. Ilyen racionàlis dolgokra is kell gondolni.
Eddig sem az anyagiak tartottak vissza a gyerekvàllalàstòl sajàt hàzam van és vàllalkozò vagyok szépségszalonom van.
#10! Tök mindegy, hány éves az ember, ha szerelmesen ott hagyják, mindenképpen összeomlik egy időre.
Te férjnél vagy, nyilván nem akarsz szerelmes lenni, mivel neked bonyodalmakat okozna, gondolom, gyereket se akarsz már.
De most te komolyan gondolod, hogy egy 35 éves ember, ha eddig nem volt szerelmes már ne is legyen, mert hátha elhagyják?🙄Bakker, nem 80 éves. Mit kéne tennie? Mondjon le az anyaságról és szép tudatosan álljon össze valakivel, akit a háta közepére se kíván, hogy majd biztonságban ásítozhassanak egymás mellett még vagy 40 évig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!