Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire volt ez jó neki hogy teljesen összetört és játszadozott velem?
Több mint 1 évig jártunk. Én a mai napig szeretem őt pedig ő végig csak kihasznált engem amit sajnos nem vettem észre mert elvakított a szerelem.
1 év után szét mentünk mert a legkisebb dolgon is már egybő belém állt.. pl olyanokat kért tőlem hogy adjam meg neki a messengerem jelszavastól mindenestől. Mikor mondtam neki hogy nem belázadt hogy én biztos megcsalom őt meg ilyenek.. (viberen beszélgettünk általában vagy snapchaten).
De pl mikor én kértem el tőle az instáját csak hogy bekövessem instánt elkezdte hogy biztos nem fogja megadni meg ilyenek.. barátnőinek letagadott hogy vele járok még a szülei se tudták amit ha megemlítettem neki hogy nekem ez rosszul esik még ha a szülök nem is tudják de legalább a barátai igen mert olyan voltam neki mint egy titkos szerető kb.. nagyon sok ilyen történt hogy én mindig csak adtam és beleadtam szivem lelkem a kapcsolatba ő pedig mindig talált bennem hibát. Ha elmentem aludni este mielőtt ő bealudt volna reggelre már 2 oldalás regényt kaptam hogy mennyire nem törődöm vele és hogy elhanyagolom őt. Na mind1 sokat tudnék még mesélni és így belegondolva tényleg óriási hülye voltam hogy bele szerettem.
2 hónapja szakítottunk ami engem sajnos nagyon megviselt mert tényleg szeretem őt mert néha nagyon cuki tudott lenni. De sajnos a nap kiderült hogy 4 hónapja kb már mással jár ami azért fáj mert azt jelenti hogy mikor még mi jártunk ő már akkor szerzett magának mást magyarán csalt engem .. tudom hogy a múlt meg minden de nagyon fáj ez nekem. A mai nap leírtam neki hogy miért tette ezt velem miért okozott ennyi fájdalmat de csak annyit írt hogy valójában soha se volt belém szerelmes szimplán jó anyagi forrás voltam neki és hogy mennyire szánalmas hogy szerelmes vagyok belé. Ez is nagyon fájt mert nem hittem volna hogy ilyen. Miért kellett ezt tennie nem értem egyáltalán :/
Ő 16L én 20F
Remélem legalább jól megdugtad párszor.
Ilyenek ezek a jányok. Épp ezért nem kell túl komolyan venni az ilyesmit, ezt 20 évesen tudhatnád már, még egy 16 éves lányka is jobban ismeri a játékszabályokat.
Jesszus kérdező,nagyon sajnálom.Az ilyen nő egy forintot nem ér.Akkora ordas nagy pofont kéne kapnia hogy átgondolja újra az életét és az emberi értékek fontosságát.
Bocsi hogy mordbid vagyok,de nőként ezt undorítónak és szánalmasnak tartom hogy egy ilyen véglény az én nemembe tartozik. :/
Azthiszem el kellene jönnie a pillanatnak az életedben amikor rájösz hogy te sokkal jobbat érdemelsz nála.Tudom..sokan fogják ezt mondani neked,de ne hagyd hogy ez a nőnek nevezett szellemi toprongy megkeserítse a szívedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!