Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak játszadozik vagy akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak játszadozik vagy akar valamit?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam akivel kb. több mint egy éve ismerjük egymást . Nagyon helyes fiú , jól tanul, kosarazik stb. Olyan fajta akiért csak úgy sorban állnak a lányok. Nem nagyon tetszett az elején , jóban voltunk de semmi több . Olyan átlagos osztálytárs viszonyban voltunk , meg én nem is nagyon vagyok olyan akinek egyből megtetszene valaki . Nálam ez egy folyamat.

De pár hónapja elkezdett velem flörtölgetni , majdnem minden órán mellémül , odajön szünetben , megeszi a kajám, néha hozzám is ér , átölel , hozzámbújik, mondja hogy jó illatom van meg hogy szép vagyok , viccelődik bókol. Észrevettem hogy más lányokkal is csinálja ezt de nem anyira mint velem , viszont a sulibálra egy totál random csajt hívott meg akivel alig beszélget viszont ő tetszik a csajnak . És nemrég rájöttem hogy barátnője is van.

Engem ez nem zavarna , de mivel így viselkedik velem egyre szorosabb kötődést érzek iránta és egyre jobban kezd megtetszeni. Nemtudom hogy mit csináljak , nem akarok még egyszer csalódni valakiben , és pedig ő nagyon csajozós kaszanova.

2015. okt. 12. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:

"megeszi a kajám" Azt a ku.rva eget, nincs pénz???:DD

Szerintem játszadozik ÉS akar valamit, ráadásul barátnője is van. Ez a lehető legrosszabb kombó.

Az ilyen srácok nem képesek értékelni a kapcsolatokat. Amilyen lányokat megkapnak, ugyanannyit érnek ők is.

2015. okt. 12. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Na én mentem minecraftozni! -,-
2015. okt. 18. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!